Τρίτη, 06 Μάιος 2014 20:52

Φιλικό με την Εθνική Ενόπλων θα δώσει αύριο η Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Ενα ξεχωριστό φιλικό θα δώσει την Τετάρτη η "Μαύρη Θύελλα", καθώς θα υποδεχτεί στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Καλαμάτας την Εθνική Ενόπλων, στην οποία προπονητές είναι οι Βασίλης Βούζας και Αλβέρτος Παπαδάκης.

Η Εθνική Ενόπλων αναμένεται να αγωνιστεί με αρκετούς παίκτες που μετέχουν στη Σούπερ Λίγκα, όπως οι Ντούνης, Γιαννακόπουλος, Αυλωνίτης του Πανιωνίου και ο Δεληζήσης του Απόλλωνα. Ακόμα ενδέχεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή που θα ανακοινωθεί αύριο και οι Σιόβας, Μανωλάς του Ολυμπιακού.
Οπως και να 'χει πρόκειται για ένα δυνατό τεστ που θα δώσει τη δυνατότητα στο Μίλτο Γκόφα να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα, αλλά και νέους παίκτες.

Ευκαιρία για δοκιμές

Ο προπονητής της Καλαμάτας θα χρησιμοποιήσει ορισμένα παιδιά από ομάδες της Α' τοπικής Μεσσηνίας. Τον  Κόλλια της Εράνης, τον Πανταζή του Α.Ο. Φαραί, το Γεωργιόπουλο του Δωρίου για να δει αν μπορούν να έχουν θέσει στην ομάδα της επόμενης περιόδου. Ακόμα βέβαια το πρωτάθλημα δεν έχει ολοκληρωθεί και η "Μαύρη Θύελλα" κυνηγά τη 2η θέση στον 4ο όμιλο της Γ' εθνικής ώστε να έχει ελπίδες ανόδου σε περίπτωση αναδιάρθρωσης των κατηγοριών αυτό το καλοκαίρι.

Μόνο νίκη με Μεσολόγγι

Η Καλαμάτα συνδύασε νίκη και καλή εμφάνιση με τη Δόξα Ν. Μανωλάδας και με τους τρεις βαθμούς διατήρησε το -3 από το δεύτερο Παναργειακό, ο οποίος δοκιμάζεται την προσεχή αγωνιστική από το Μεσσηνιακό που "καίγεται" για βαθμούς. Ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να χάσει βαθμούς και κατ' επέκταση απαραίτητο για τη "Μαύρη Θύελλα" να πάρει τους 3 βαθμούς εκτός έδρας με το Μεσολόγγι.
Το τελευταίο μάχεται επίσης για την παραμονή στην κατηγορία και η αποστολή δεν θα είναι εύκολη, αλλά το ματς εξαρτάται από την απόδοση της μεσσηνιακής ομάδας.
Στο αγωνιστικό σκέλος, σήμερα υπήρχε ρεπό και αύριο πριν το φιλικό θα προπονηθούν όσοι δεν πάρουν πολύ χρόνο συμμετοχής.
Εκτός πλάνων για το ματς με το Μεσολόγγι είναι ο τιμωρημένος Σκαρλάτος, αλλά και ο Καλογερόπουλος που τέθηκε εκτός ομάδας μέχρι νεοτέρας. Ο Τσόπελας είναι τραυματίας, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Λιόλιος που εξέτισε την ποινή του.