Δευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2020 16:50

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ – ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ 0-0: Πολύτιμος βαθμός για τους “Ταύρους”

Γράφτηκε από τον

 

Ισόπαλο δίχως σκορ (0-0) έληξε το ματς του Τσικλητήρα με την Σπερχογεία που διεξήχθη χθες στο γήπεδο της Πύλου.

Ο βαθμός είναι ικανοποιητικός για τους “Ταύρους” που έπαιζαν εκτός έδρας, όχι όμως και για τους Πυλιώτες που ήθελαν να μπουν με το δεξί στο γήπεδο τους αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η ομάδα του Γιάννη Σουρέλη μπήκε πιο δυνατά στο ματς και έχασε ευκαιρίες με τους Σούλα και Κοτσοβό. Οι φιλοξενούμενοι φάνηκαν απειλητικοί με τους Τσάκωνα και Μπούνα.

Στο δεύτερο ο Τσικλητήρας είχε καλές στιγμές με τους Γεωργιάδη και Σούλα, ενώ στο 88’ χάθηκε η πιο μεγάλη ευκαιρία με τον Πανταζόπουλο να σημαδεύει με κεφαλιά το δοκάρι.

Σε αυτό το διάστημα η Σπερχογεία είχε να αντιπαρατάξει μια αντεπίθεση του Κ. Μάλαμα που έδωσε στον Καλογερόπουλο το σουτ του οποίου πέρασε λίγο άουτ.

Το ματς σφύριξε ο Καρβούνης, με βοηθούς τον Σταυρόπουλο και την Ε. Τσαουση.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Γεωργιάδης (72’ Ράλλης), Σεφεράσι, Σούλα, Μεμά, Πανταζόπουλος, Καρδάσης, Μεμουσάι, Ιλιάζι (90’ Δ. Κατσιγιάννης), Κοτσοβός (86’ Κουρεμπανάς), Δημόπουλος.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σταματίου, Μπούνας, Γαβράς, Μπαντάς, Δωδέκατος, Ζέππος, Μπαζάνης, Τσάκωνας, Κ. Μάλαμας (85’ Δημητρίου), Καπινιάρης (80’ Ν. Μάλαμας), Καλογερόπουλος (89’ Τζεφερεμιναίος).