Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2020 12:03

Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Πολλά γκολ και μόνο ένα διπλό στην πρεμιέρα

Γράφτηκε από τον
Α’ ΤΟΠΙΚΗ: Πολλά γκολ και μόνο ένα διπλό στην πρεμιέρα

Πρεμιέρα έκανε το περασμένο Σαββατοκύριακο η Α’ τοπική Μεσσηνίας, με οχτώ συνολικά αναμετρήσεις.

Χαμογέλασαν Απόλλωνας Καλαμάτας, Ακρίτας Κορώνης, Τέλλος Αγρας, Εθνικός Μελιγαλά και Ομόνοια, ενώ τρία ματς δεν ανέδειξαν νικητή.

Οι ομάδες είχαν... κέφια στην πρώτη αγωνιστική, καθώς σημειώθηκαν 27 γκολ. Το μοναδικό παιχνίδι που δεν κουνήθηκαν τα δίχτυα, ήταν το Τσικλητήρας Πύλου – Σπερχογεία (0-0). Τους βαθμούς μοιράστηκαν ακόμα ο Πανθουριακός με την Α.Ε. Μάνης (2-2) και η Α.Ε. Αβίας με την Εράνη (1-1).

Τα περισσότερα γκολ σημειώθηκαν το Σάββατο στο γήπεδο του Ασπροχώματος, όπου ο Απόλλωνας Καλαμάτας νίκησε με 4-2 τη Μεθώνη. Ακολουθεί το Κορώνη – Καλό Νερό (3-2) και τα ματς Εθνικός Μελιγαλά – Παπαφλέσσας Χώρας (3-1), Απόλλωνας Πεταλιδίου – Τέλλος Αγρας (1-3), Πανθουριακός – Α.Ε. Μάνης (2-2), ενώ η Ομόνοια στην επιστροφή της στην Α’ τοπική νίκησε με 2-0 τον Ολυμπιακό Ανάληψης.

Δύο συνολικά γκολ είχαμε και στο γήπεδο του Κάμπου στην ισόπαλη αναμέτρηση της Α.Ε. Αβίας με την Εράνη (1-1).

Στα αξιοσημείωτα ότι ο μοναδικός φιλοξενούμενος που κέρδισε ήταν ο Τέλλος Αγρας και μάλιστα με ανατροπή στο Πεταλίδι.

Τα μισά ματς κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά!

Ανατροπή στην... ανατροπή (το 1-0 έγινε 1-2) χρειάστηκε και ο Ακρίτας Κορώνης για να πάρει τη νίκη με το Καλό Νερό.

Το εντυπωσιακό είναι ότι τα μισά παιχνίδια της πρεμιέρας κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά. Η Ομόνοια κέρδισε με δύο γκολ στο 75’ και στο 86’. Η Α.Ε. Μάνης ισοφάρισε σκοράροντας στο 87’ και στο 93’.

Η Κορώνη γύρισε το παιχνίδι με τέρματα στο 75’ και 85’ και η Α.Ε Αβίας απέσπασε το βαθμό με τέρμα στο 76’.

Από εκεί και πέρα, ο Απόλλωνας κλείδωσε τη νίκη, κάνοντας στο 86’ το 4-2. Στο Πεταλίδι το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 68’ και στο Μελιγαλά στο 63’. Τέλος στην Πύλο, ο Τσικλητήρας είχε δοκάρι στο 88’.