Τετάρτη, 23 Σεπτέμβριος 2020 12:41

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: “Κρατάω την αντίδραση των παιδιών”, λέει ο Σπύρος Τσίκινης

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: “Κρατάω την αντίδραση των παιδιών”, λέει ο Σπύρος Τσίκινης

Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, ο Ακρίτας Κορώνης λύγισε την Κυριακή την αντίσταση του Καλού Νερού (3-2) και ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν ιδανικά στο ματς, με γκολ στο 10ο λεπτό, όμως το Καλό Νερό ισοφάρισε στο 25’ και στο 60’ γύρισε το ματς, για να ακολουθήσει η... ανατροπή από την Κορώνη σε διάστημα δέκα λεπτών (75’ -85’). Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Κώστας Μουτζούρης που σημείωσε χατ – τρικ. Ο Σπύρος Τσίκινης μιλώντας στην ‘Ε” για την πρεμιέρα στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του, όταν βρέθηκε να κυνηγά το σκορ.

“Ηταν μια δύσκολη νίκη, έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας. Προηγηθήκαμε νωρίς, αλλά το Καλό Νερό, που είναι αξιόλογη ομάδα αντέδρασε. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και είπαμε να διορθώσουμε τα λάθη. Κρατάω την αντίδραση των παιδιών που γύρισαν το ματς και πιστεύω ότι αξίζαμε τους τρεις βαθμούς”. Για το ματς που ακολουθεί με τη Μάνη εκτός έδρας, ο προπονητής του Ακρίτα σημείωσε ότι: “Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί η Μάνη είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και ο καλύτερος και ο πιο τυχερός ας κερδίσει”. Ο Σπ. Τσίκινης είδε τη Μάνη από κοντά στην πρεμιέρα της με τον Πανθουριακό και γνωρίζει τα δυνατά και αδύνατα σημεία της ΑΕΜ. Το ευχάριστο γι’ αυτόν είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, καθώς ο Στέλιος Σπανός εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει.