Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020 16:06

ΕΡΑΝΗ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-0: Αγχωτική νίκη με δέκα παίκτες από το 25’ (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 1-0: Αγχωτική νίκη με δέκα παίκτες από το 25’ (φωτό)

Με γκολ του Πέππα στο 88’ η Εράνη νίκησε χθες στα Φιλιατρά 1-0 τον Τσικλητήρα Πύλου και σημείωσε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Μια νίκη που ήρθε με πολύ άγχος και... κόπο, καθώς οι γηπεδούχοι έπαιζαν από το 25’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του γκολκίπερ Κουμπαρούλη.

Στη φάση αυτή μάλιστα τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν και χειρότερα για την Εράνη, καθώς ο Τσικλητήρας κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Γεωργιάδης αστόχησε!

Η παράβαση καταλογίστηκε σε ανατροπή του Γεωργιάδη από τον Κουμπαρούλη. Κάτω από το γκολπόστ κάθισε ο Ντουγέρογλου που είδε στην εκτέλεση την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Η Εράνη είχε δοκάρι (οριζόντιο) στο 8’ σε κεφαλιά του Μπεγκλετζή έπειτα από σέντρα του Παπαθεοδώρου.

Ο Τσικλητήρας είχε καλύτερη εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά το 70’ φάνηκε να μην έχει πολλές δυνάμεις μιας και ορισμένοι παίκτες ξεκίνησαν πιο αργά προετοιμασία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ετσι λύγισε στο τελευταίο δεκάλεπτο και γνώρισε την πρώτη ήττα.

Στην πρεμιέρα η ομάδα της Πύλου είχε αναδειχθεί ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Σπερχογεία. Οσο για την Εράνη, έφθασε τους 4 βαθμούς, αφού στην πρώτη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με την Α.Ε. Αβίας.

Το ματς διαιτήτευσε ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Βαμβακά.

ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Γεωργιόπουλος (80’ Χαραλαμπόπουλος), Νικολακόπουλος, Ανδρώνης, Γκότσης, Χάρμπας, (52’ Πέππας), Χρονόπουλος (25’ Ντουγέρογλου), Βλαχόπουλος, Σπουρόπουλος (52’ Λαμπρόπουλος), Μπεγλεκτζής, Παπαθεοδώρου.

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Καρδάσης, Πανταζόπουλος, Δημόπουλος (85’ Β. Κοτσοβός), Κ. Μέμα, Ιλιάζι (80’ Ράλλης), Σεφεράσι, Σπ. Κοτσοβός, Ν. Μέμα, (75’ Ζίου) Γεωργιάδης, Σούλα.

ΦΩΤΟ: Αναστασία Χαρά Γεωργακοπούλου