Δευτέρα, 28 Σεπτέμβριος 2020 15:40

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0: Το “καθάρισε” από το 16’ (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-0: Το “καθάρισε” από το 16’ (φωτό)

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ η Κυπαρισσία επικράτησε 3-0 της Ομόνοιας και ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Ο ΑΟΚ, που είχε ρεπό στην πρεμιέρα, μπήκε φουριόζος και στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Καπλάνη έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου. Στο 16’ ο Κωνσταντόπουλος με κούρσα από δεξιά, πέρασε και τον γκολκίπερ, δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στην Κυπαρισσία, που ουσιαστικά “καθάρισε” το χθεσινό ματς από το ξεκίνημα.
Η Ομόνοια, που μετρούσε μόνο νίκες σε κύπελλο και πρωτάθλημα, πλήρωσε τα λάθη της κόντρα σ’ έναν έμπειρο και δυνατό αντίπαλο και μοιραία έφυγε ηττημένη.

Τα πράγματα για την καλαματιανή ομάδα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα στο β’ μέρος, καθώς στο 70’ αποβλήθηκε ο Κοστρίβας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Χρήστος Μπουτσικάκης που μπήκε στο ματς στο 70’, με φάουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Το ματς διαιτήτευσε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Κουρτέση και Γαϊτάνη.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παππάς, Ανδρουτσής (84’ Κοσμόπουλος), Καπλάνης, Μιτρόφ, Μαρκόπουλος, Σπυρόπουλος (84’ Τάνεφ), Κατσώλης, Αντωνόπουλος (70’ Χρ. Μπουτσικάκης), Κωνσταντόπουλος, Παναγόπουλος (75’ Διονυσόουλος), Σκοτζάι (84’ Ζαφείρης)
ΟΜΟΝΟΙΑ: Τσούλος, Κοστριβας, Διονυσόπουλος (75’ Καραλίας), Μπάλλας, Στραβάκος, Καράμπελας, Δρογγίτης (80’ Ι. Κωστόπουλος), Τάφα (70’ Τζανετάκος), Αρ. Κωστόπουλος (70’ Ντουράι), Αβράμης (65’ Μπαρσελό), Σταυρόπουλος.