Πέμπτη, 08 Μάιος 2014 21:06

Παρελθόν ο Γεωργακόπουλος από την Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον

Βραχύβια  αποδείχθηκε η θητεία του Ανδρέα Γεωργακόπουλου στην "Μαύρη Θύελλα", καθώς αποχώρησε για προσωπικούς λόγους πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Ο Γεωργακόπουλος έδειχνε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ότι θα έχει φανέλα βασικού στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής, όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν θετικά για τον ικανό μέσο και ο ελάχιστος χρόνος συμμετοχής ήταν προφανώς και ο λόγος που οι δύο πλευρές έλυσαν χθες  τη συνεργασία τους.
Από εκεί και πέρα, η Καλαμάτα προετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς με το Μεσολόγγι όπου θα επιδιώξει τη νίκη ώστε να ελπίζει στην κατάκτηση της 2ης θέσης.
Η τοπική μας ομάδα θα αγωνιστεί με καλή ψυχολογία την Κυριακή έπειτα από τη νίκη και καλή εμφάνιση στο πρόσφατο παιχνίδι με τη Δόξα Νέας Μανωλάδας. Βέβαια οι γηπεδούχοι "καίγονται" για βαθμούς ώστε να μείνουν στην κατηγορία, αλλά η σοβαρή Καλαμάτα δεν έχει να φοβάται κάτι.
Στο αμιγώς αγωνιστικό σκέλος, ο Μίλτος Γκόφας δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Σκαρλάτο, αλλά και στον Τσόπελα. Ο δεύτερος  απέφυγε το κάταγμα, αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος.
Ακολουθεί θεραπευτική αγωγή ώστε να μπει από εβδομάδα σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Στον αντίποδα ο Λιόλιος εξέτισε την ποινή του και θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Σφυρίζει ο Μπαλατσούκας

Τέλος, το  ματς με το Μεσολόγγι  θα διαιτητεύσει ο Κωνσταντίνος Μπαλατσούκας με βοηθούς τους Δημήτρη Τίκα και Γιώργο Γεωργάκη, όλοι από την Θεσπρωτία. Παρατηρητής θα είναι ο Φώτης Δανιγγέλης από την Αργολίδα.