Πέμπτη, 08 Μαϊος 2014 21:09

"Τελευταίο χαρτί" για το Μεσσηνιακό το ματς με Παναργειακό

Γράφτηκε από τον

Μπορεί να απομένουν ακόμα τρεις στροφές για να ολοκληρωθεί η φετινή κούρσα στη Γ' εθνική, αλλά για το Μεσσηνιακό το κυριακάτικο ματς με τον Παναργειακό (5 μ.μ.) είναι το τελευταίο χαρτί για την παραμονή.

Αν δεν νικήσει θα πρέπει να συμβιβαστεί με την ιδέα του υποβιβασμού. Με τρίποντο δεν μένει βέβαια  στην κατηγορία, αλλά θα έχει το δικαίωμα να ελπίζει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Οι "πράσινοι" είναι στο -2 από την 8η θέση που οδηγεί στη σωτηρία και πλέον χρειάζονται το απόλυτο, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων.
Το ματς με τον Παναργειακό είναι θεωρητικά το πιο δύσκολο (σε σχέση με Αχαϊκή και Δόξα Ν. Μανωλάδας), αφού η ομάδα του Αργους βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θέλει να παραμείνει σ' αυτήν μέχρι το φινάλε.
Ο Μεσσηνιακός θα αγωνιστεί πάντως στην έδρα του και οφείλει να δείξει ότι είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για παραμονή.
Ο Δημήτρης Τσάκωνας έχει ρίξει το βάρος στη ψυχολογία, γνωρίζοντας ότι το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο μετά την οδυνηρή ισοπαλία με τον Αρη Αιτωλικού.
Ο προπονητής του Μεσσηνιακού τονίζει  ότι ο κυριακάτικος αγώνας είναι τελικός και θα πρέπει όσοι αγωνιστούν να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Περισσότερες επιλογές

Η προετοιμασία για τον Παναργειακό συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα με προπόνηση στο γήπεδο "Στ. Παπαδόπουλος". Ο Μπαστακός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού και μάλλον δεν θα προλάβει το ματς. Εκτός πλάνων βρίσκεται και ο τραυματίας Πετρόγιαννης και φυσικά οι Βιτάλι και Ζησιμάτος που αποχώρησαν για προσωπικούς λόγους από το Μεσσηνιακό.
Μετά από καιρό όμως επιστρέφουν 4 παίκτες που απουσίασαν λόγω τιμωρίας, γεγονός που αυξάνει τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας για τον καταρτισμό της 11άδας. Ο λόγος για τους Νινιό, Δασκαλάκη, Ταχματζίδη και Κουρεντζή.
Αύριο οι "πράσινοι" θα γυμναστούν εκ νέου στη φυσική τους έδρα στην τελευταία ουσιαστικά προπόνηση πριν από τη σέντρα του αγωνα.

Πειραιώτης ρέφερι

Το κυριακάτικο ματς θα διαιτητεύσει ο Χρήστος Ανδρονικίδης με βοηθούς τους Γιωργο Σγάντζο και Αργύρη Κουρομιχελάκη, όλοι από τον Πειραιά. Παρατηρητής θα είναι ο Σωτήρης Τηλιγάδας από την Αχαϊα.