Παρασκευή, 02 Οκτώβριος 2020 13:03

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Χαμηλοί τόνοι παρά το ιδανικό ξεκίνημα

Γράφτηκε από τον

Ιδανικό είναι το ξεκίνημα του Τέλλου Αγρα στην Α’ τοπική με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Οι “ερυθρόλευκοι” μετά το διπλό στο Πεταλίδι στην πρεμιέρα, επικράτησαν με το ευρύ 3-0 του Καλού Νερού και βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. 

Η ικανοποίηση στις τάξεις της ομάδας των Γαργαλιάνων είναι έκδηλη, όμως άπαντες είναι προσγειωμένοι και γνωρίζουν πως η συνέχεια θα είναι δύσκολη και δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός.

Λίτσας: "Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα"

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρη Λίτσας επισημαίνει χαρακτηριστικά στην “Ε”: “Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Ξέρουμε πως η συνέχεια θα είναι δύσκολη και χρειάζεται ο ίδιος ζήλος στις προπονήσεις, ώστε να συνεχίζουμε ανάλογα και να επιτευχθεί ο στόχος μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία όσο το δυνατόν γρηγορότερα.
Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και στη συνέχεια, να έχει υπομονή και να στηρίζει την ομάδα όπως τώρα στο ξεκίνημα και στα άσχημα αποτελέσματα που ίσως έρθουν.
Η ομάδα αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από νεαρά παιδιά και χρειάζεται υπομονή και επιμονή”.
Ο Αγρας παίζει και πάλι εντός έδρας την Κυριακή με την Α.Ε. Μάνης και
όλοι αντιλαμβάνονται πως πρόκειται για δύσκολο ματς.
“Θεωρώ πως η Μάνη είναι μια ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα και ως εκ τούτου ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος.
Εμείς πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε απ’ αυτό το ματς”, τονίζει ο 39χρονος προπονητής.

Ρήξη χιαστών ο Ταγκαλάκης

Το άσχημο για τον Τέλλο Αγρα είναι πως ο Γιώργος Ταγκαλάκης χτύπησε στο γόνατο στα λίγα λεπτά που έπαιξε με το Καλό Νερό και η μαγνητική έδειξε πως έχει υποστεί ρήξη χιαστών! Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να κάνει χειρουργείο και ουσιαστικά χάνει όλη τη χρονιά.
Στον αντίποδα υπολογίζεται για πρώτη φορά φέτος ο Γιώργος Κάππος, του οποίου εκδόθηκε το δελτίο, ενώ εκτός ομάδας έχουν τεθεί οι Γεωργιόπουλος και Τηλεμάχου.
Αντιθέτως συνεχίζει στους “ερυθρόλευκους” ο νεαρός μεσοεπιθετικός Ρομπέρτο Ραπάι που παραδέχθηκε το παράπτωμα μου και συμμετέχει στις υποχρεώσεις της ομάδας.
Τέλος, οι ιθύνοντες του Αγρα συνεχίζουν την αναζήτηση για παίκτες στο μεταγραφικό παζάρι, εστιάζοντας σε έναν επιθετικό και ένα εξτρέμ.