Παρασκευή, 02 Οκτώβριος 2020 17:32

Ολυμπιακός: «Βόμβα» με Ρούμπεν Βινάγκρε

Γράφτηκε από τον
Ολυμπιακός: «Βόμβα» με Ρούμπεν Βινάγκρε

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον Ρούμπεν Βινάγκρε από την Γουλβς για το αριστερό άκρο της άμυνας. Δανεικός με οψιόν αγοράς 25.000.000 ευρώ!

Ο Ολυμπιακός πάλευε για μέρες την υπόθεση του Ματέους Ρέις για να αντικαταστήσει το κενό του Κώστα Τσιμίκα. Η μεταγραφή κόλλησε. Κι εκεί που όλα έδειχναν... άδιεξοδο για την συγκεκριμένη θέση, ο Ολυμπιακός πυροδότησε την «βόμβα»!

Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με την Γουλβς και έκλεισαν τον Ρούμπεν Βινάγκρε. Τον 21χρονο διεθνή με την Εθνική Πορτογαλίας, αριστερό μπακ, ο οποίος πέρσι είχε αγωνιστεί σε 33 ματς με τους «Λύκους»!

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Βινάγκρε ως δανεικό με οψιόν αγοράς (κρατηθείτε) 25.000.000 ευρώ! Οσα λεφτά είχε καταθέσει προ ημερών η Νάπολι για την αγορά του... Η Γουλβς απέκτησε τον Μαρτσάλ από την Λιόν για το αριστερό άκρο και δεν ήθελε να πουλήσει (όχι τώρα τουλάχιστον) τον Ρούμπεν Βινάγκρε. Γι' αυτό αποφάσισε να τον δώσει δανεικό και ο Ολυμπιακός βρήκε την ευκαιρία εκμεταλλευόμενος και τις καλές σχέσεις που είχε δημιουργήσει με την μεταγραφή του Ντάνιελ Ποντένσε!

Πηγή: gazzetta.gr