Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2020 11:54

ΠΑΜΙΣΟΣ: Φιλική νίκη 3-1 την Κ19 της Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Με τρεις διαφορετικούς σκόρερ ο Πάμισος νίκησε χθες 3-1 την Κ 19 της Καλαμάτας στην πρόβα τζενεράλε εν όψει της πρεμιέρας στη Γ’ εθνική.

Οι Λαθύρης και Βέλλης έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους Νησιώτες στο πρώτο ημίχρονο. Οι νέοι της “Μαύρης Θύελλας” μείωσαν στο δεύτερο μέρος σε 1-2 με τον Δικαιουλάκο και ο Σαραντόπουλος με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Το φιλικό διεξήχθη στο γήπεδο του Ασπροχώματος με τις δύο ομάδες να αποδίδουν όμορφο ποδόσφαιρο.
Η Κ 19 της Καλαμάτας έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο και ικανοποίησε τον Φραγκίσκο Κεράνη. Θετικές εντυπώσεις άφησε και ο Πάμισος, με τον Γιώργο Καλόμαλο να κάνει τις τελευταίες δοκιμές για το ματς της Κυριακής με τον Εθνικό Σκουλικάδου.
Ο τεχνικός των “πρασίνων” χρησιμοποίησε συνολικά 19 παίκτες. Δεν έπαιξαν μόνο οι τραυματίες Μπορχάν, Τόσκα και ο Πολυχρόνης, που απουσίαζε για προσωπικούς λόγους.
Κ 19 ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Παπανικολός, Οικονομέας, Στυλιανόπουλος, Γουρνάς, Μεμά, Σερπάνος, Δικαιουλάκος, Ακριστινέι, Δρούγας, Κανανάι, Ρούπας. Επαιξαν και οι Τσιφτής, Σάλα, Παπαγεωργακόπουλος, Σακκάς, Κ. Παπαδόπουλος.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Βέλλης, Μπούνας, Φιλόπουλος, Μωράκης, Ντίσα, Γεωργιόπουλος, Σαραντόπουλος, Λαθύρης, Παπαδόπουλος. Eπαιξαν και οι Θώδης, Παπαγιαννόπουλος, Κατσιβαρδέας, Αράπι, Τσούλερης, Μυστριώτης, Στασινόπουλος, Γιαννόπουλος.