Δευτέρα, 05 Οκτώβριος 2020 12:56

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ – Α.Ε. ΜΑΝΗΣ 1-0: "3 στα 3" και κορυφή για τους ασταμάτητους “ερυθρόλευκους”! (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Τρένο δίχως σταματημό δείχνει ο Τέλλος Αγρας στις πρώτες αγωνιστικές της Α’ τοπικής και χθες ήταν η Μάνη που υποτάχθηκε με σκορ 1-0 στους Γαργαλιάνους!

Οι “ερυθρόλευκοι” αν και έχουν μικρό μπάτζετ, στηριζόμενοι σε μεγάλο βαθμό σε παιδιά από τους Γαργαλιάνους και στόχος τους είναι η παραμονή, έχουν βαλθεί να... τρελάνουν κόσμο φέτος και βαδίζουν από νίκη σε νίκη.
Πλέον η ομάδα του Δημητρη Λίτσα έκανε το 3 στα 3 και φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Απόλλωνα!
“Χρυσός” σκόρερ του Αγρα ήταν ο Σταύρος Σωτηρόπουλος με κεφαλιά στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου.

Νίκη αφιερωμένη στον Ταγκαλάκη

Τη χθεσινή νίκη οι παίκτες του Τέλλου Αγρα την αφιέρωσαν στον άτυχο Γιώργο Ταγκαλάκη που υπέστη ρήξη χιαστών και του εύχονται γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.
Από την άλλη η Μανη γνώρισε την πρώτη της ήττα και υποχώρησε στο βαθμολογικό πίνακα.
Οι φιλοξενούμενοι πάντως ήταν εμφανώς ανώτεροι στο πρώτο μέρος και είχαν τις ευκαιρίες να προηγηθούν.

Καλύτερη η Μάνη στο πρώτο,
δοκάρι με Μπολούν ο Αγρας

Στο 13’ το σουτ του Φετάχου απέκρουσε ο Λαμπίρης, ενώ στο 22’ ο Λαμπίρης είπε “όχι” και σε σουτ του Αλεξανδρόπουλου.
Στο 33’ ο Τσουλάκος σούταρε λίγο άουτ από καλή θέση.
Ο Τέλλος Αγρας θα μπορούσε πάντως να ανοίξει το σκορ στο 42’ όταν η εκτέλεση φάουλ του Μπολούν σταμάτησε στη συμβολή των δοκών!
Οι “ερυθρόλευκοι” ευτύχησαν να προηγηθούν με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου...

Ο Σωτηρόπουλος το 1-0 στο 47’

Ηταν το 47’ όταν ο εξαιρετικός χθες Μπολούν έβγαλε τη σκαστή σέντρα και ο Σωτηρόπουλος από κοντά με κεφαλιά έγραψε το 1-0, εν μέσω αποθέωσης από τους πολυάριθμους φίλους του Αγρα!

Το... μομέντουμ ήταν για την ομάδα του Δημήτρη Λίτσα που στο 60’ θα μπορούσε να βάλει κι άλλο γκολ όμως η κεφαλιά του Σωτηρόπουλου από σέντρα του Λακριντή δεν βρήκε στόχο.

Ακυρώθηκε γκολ του Φετάχου

Στο 65’ ακυρώθηκε γκολ που πέτυχε ο Φετάχου με σουτ (από πάσα του Αλεξανδρόπουλου), μια απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Μανιατών.
Στη συνέχεια η ομάδα των Γαργαλιάνων παίζοντας με πολύ πάθος, δεν επέτρεψε στη Μάνη να απειλήσει και έφτασε δίκαια στο τρίποντο.

Μάλιστα στο 72’ θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο γκολ όταν ο εκ των κορυφαίων και χθες Αλεβίζος έκλεψε την μπάλα και έδωσε κάθετη πάσα στον Λακριντή που νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Αντωνόπουλο.
Διαιτητής ήταν ο Ψηλοπαναγιώτης, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Βανικιώτη.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Λαμπίρης, Καραχούντρης (85’ Γεωργακόπουλος), Γεωργόπουλος, Λάζαρης (78’ Ραπάι), Σωτηρόπουλος, Αλεβίζος, Μπολούν, Καυκής (64’ Γαλάνης), Τάρλεφ (64’ Κάππος), Ηλιόπουλος, Λακριντής (85’ Βελισσάρης).
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Πουλάκος, Πολυμενέας, Κλουβάτος (68’ Σκιάς), Μπέρμπερη, Μουστάκας, Τσουλάκος, Φετάχου (65’ Γιαννής), Αλεξανδρόπουλος, Χελάς (72’ Σπυρέας).