Δευτέρα, 12 Μάιος 2014 19:40

Αισιοδοξία στον Πάμισο ενόψει του αγώνα με την Α.Ε. Σπάρτης

Γράφτηκε από τον

Με το βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε την Κυριακή από το Κιβέρι ο Πάμισος. Η ομάδα της Μεσσήνης είχε θετική παρουσία στην πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική και το τελικό 2-2 της αφήνει πικρή γεύση. Και αυτό γιατί ο Ερμής ισοφάρισε στο φινάλε και ενώ νωρίτερα ο Πάμισος είχε ευκαιρίες για να "κλειδώσει" τη νίκη.


Στο έτερο ματς του ομίλου,  η Σπάρτη νίκησε με το εντυπωσιακό 3-0 τον Πανθυρεατικό και με το ¨καλημέρα" τέθηκε επικεφαλής. Οι πρωταθλητές Λακωνίας θεωρούνται για πολλούς το μεγάλο φαβορί για να πάρουν την πρώτη θέση σ' αυτό το μίνι πρωτάθλημα και ο μεθαυριανός αγώνας με τον Πάμισο θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια.
Οι δύο ομάδες θα ανταμώσουν στις 5 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, με τους Νησιώτες να θέλουν τη νίκη ώστε να ανέβουν στην κορυφή.
Ουδείς όμως στο στρατόπεδο των πρωταθλητών Μεσσηνίας θεωρεί οριακό το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ο Σπύρος Τσίκινης δηλώνει ότι ακόμα είναι νωρίς για να κριθεί κάτι.
Ο προπονητής του Παμίσου ξεκαθαρίζει μάλιστα ότι: "Δεν φοβόμαστε τίποτα στη Μεσσήνη. Στην έδρα μας παίζουμε πάντα για τη νίκη. Ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Οπως και στο Κιβέρι, έτσι και με τη Σπάρτη θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς άγχος με σκοπό να το ευχαριστηθούμε. Φυσικά και θέλουμε να κερδίσουμε. Το ματς με τον Ερμή ανήκει στο παρελθόν και επικεντρωνόμαστε στη Σπάρτη".
Ο Σπ. Τσίκινης σχολίασε και την χθεσινή αναμέτρηση: "Ενας βαθμός εκτός έδρας στην πρεμιέρα είναι θετικός, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και έχουμε μια πικρία. Ο διαιτητής τα έκανε λίγο θάλασσα στο τέλος, ενώ και εμείς είχαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε και τρίτο γκολ.
Θέλω πάντως να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που μας βοήθησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς επίσης και την ομάδα του Ερμή για την φιλοξενία".
Να σημειωθεί ότι στο Κιβέρι βρέθηκαν πάνω από 100 φίλοι του Παμίσου και αποχώρησαν με ανάμικτα συναισθήματα.
Ικανοποίηση για την εμφάνιση και πικρία για τον τρόπο που χάθηκε η νίκη.


Με τον κόσμο στο πλευρό του

Ο Πάμισος είναι δεδομένο ότι θα έχει τον… "12ο παίκτη" στο πλευρό του και στο ματς με τη Σπάρτη. Το γήπεδο της Μεσσήνης αναμένεται να γνωρίσει στιγμές ανάλογες με αυτές στο πρόσφατο ντέρμπι με την Κυπαρισσία, ενώ θα βρεθούν και φίλοι της Σπάρτης. Πρόκειται άλλωστε για το μεγάλο ντέρμπι του ομίλου.
Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Ηλιόπουλος, Αλεβίζος αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά αναμένεται να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Ο Πάμισος θα δώσει τρία συνεχόμενα ματς στην έδρα του Σπάρτη, Πανθυρεατικό, Ερμή και αν κάνει το απόλυτο, τότε θα έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο.
Η προετοιμασία για τη Σπάρτη θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα στη Μεσσήνη μέσα σε αισιόδοξο κλίμα και πίστη για την πρώτη νίκη στα μπαράζ ανόδου.