Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2020 16:00

ΕΡΑΝΗ – ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 2-1: Καθάρισε στο πρώτο ημίχρονο (φωτό)

Γράφτηκε από τον

Με τέρματα που σημείωσε στο πρώτο 45λεπτο η Εράνη επικράτησε χθες το απόγευμα στην έδρα της του Καλού Νερού με 2-1.

Η Φιλιατρινή ομάδα, κατάφερε σε διάστημα σχεδόν 10 λεπτών να πετύχει δύο γκολ και να αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη, ενώ θα μπορούσε να σημειώσει και 3ο γκολ, αν ο Μπεγλεκτσής ευστοχούσε σε πέναλτι που κέρδισε ο Παπαθεοδώρου στο 49’ και να φτάσει σε μια άνετη νίκη. Με το παραπάνω αποτέλεσμα διατηρήθηκε στη 2η θέση με 10 βαθμούς και δύο πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα. Να σημειωθεί ότι είχε δύο αναγκαστικές αλλαγές, στο 53’ αποχώρησε ο Ανδρώνης και στο 75’ ο Μπεγλεκτσής.
Από την άλλη το Καλό Νερό, που στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος έχει δύσκολο πρόγραμμα προσπάθησε για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα σε εκτός έδρας αναμέτρηση.

Μπορεί να μείωσε το σκορ στο 89’, όμως στα υπόλοιπα λεπτά που απέμεναν μέχρι ο διαιτητής να σφυρίξει τη λήξη έχασε καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και να διεκδικήσει τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για γκολ του Δεμπεγιώτη στο α’ ημίχρονο, το οποίο ακυρώθηκε με υπόδειξη για οφσάιντ, αλλά και για ένα πέναλτι στο 80’ που δεν δόθηκε σε ανατροπή του Δεμπεγιώτη από τον Κώτσο με τον διαιτητή Ηλ. Μπουρίκα να υποδεικνύει επιθετικό φάουλ.

Φάσεις - γκολ

Ο Παπαθεοδώρου δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις μπαλιές του Σπυρόπουλου στο 10’ και στο 18’ και με ισάριθμα σουτ να δώσει το προβάδισμα στην Εράνη. Το κατάφερε στο 25’ ο Μπεγλεκτσής με διαγώνιο σουτ από τη μικρή περιοχή, αφού είχε προηγηθεί προσπάθεια του Πέππα, ο οποίους απέφυγε έναν αντίπαλο του και έκανε την πάσα στον σκόρερ.

Στο 36’ από κόρνερ του Παπαθεοδώρου οι αμυντικοί έδιωξαν την μπάλα σε ένα σημείο που ήταν ο Ανδρώνης, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-0. Στο 74’ ο Παπαθεοδώρου πέρασε δύο αμυντικούς από αριστερά μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Λούτο και ο διαιτητής Ηλ. Μπουρίκας σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπεγλεκτσής και ο Λούτος που κινήθηκε στην πορεία της μπάλας απέκρουσε σώζοντας την εστία του από την παραβίαση. Στο 79’ ο Παπαθεοδώρου βγήκε μόνος απέναντι στον Λούτο, όμως το πλασέ του δεν ήταν το ιδανικό, καθώς η μπάλα κατέληξε άουτ από το κάθετο δοκάρι. Στο 89’ μετά από συνδυασμό των Μπεγέτη - Δεμπεγιώτη, ο πρώτος σούταρε για να αποκρούσει σωτήρια ο Κουμπαρούλης, αλλά στην επαναφορά ο Δεμπεγιώτης ήταν εύστοχος και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο 93’ παράλληλη σέντρα του Δεμπεγιώτη για τον Μπεγέτη, αυτός προσπάθησε με πλασέ από τη μικρή περιοχή να σκοράρει όμως έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 96’ από κόρνερ του Δασκαλάκη η μπάλα έφτασε στη μικρή περιοχή και ο Δεμπεγιώτης με το μυτάκι την έστειλε στο κάθετο δοκάρι και άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν για ένα ακυρωθέν γκολ του Δεμπεγιώτη στο 20’ όταν από πάσα του Μιχαλακόπουλου, έπιασε στον ύπνο την άμυνα της Εράνης και σκόραρε, όμως ο σκόρερ είχε υποδεχθεί σε θέση οφσάιντ. Επίσης για ένα πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 80’. Οπως υποστηρίζουν σε σύγχυση στην περιοχή, ο Δεμπεγιώτης ανατράπηκε από τον Κώτσο, όμως ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Γεωργιόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γκότσης, Ανδρώνης (53’ Νικολακόπουλος), Κώτσος, Α. Χρονόπουλος (60’ Χάρμπας), Πέππας, Μπεγλεκτσής (75’ Χαραλαμπόπουλος), Παπαθεοδώρου, Σπυρόπουλος.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Λούτος, Κυριακούλης (83’ Σταματόπουλος), Βλάμης, Μιχαλακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ντιόπ (78’ Μουζής), Κουρούβανης (55’ Δασκαλάκης), Δεμπεγιώτης, Αριδάς, Πλακάς, Μπεγέτης.

ΦΩΤΟ: Αναστασία Χαρά Γεωργακοπούλου