Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2020 16:38

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 1-1: Πρωταγωνιστής ο Αγγελος Τσέρτος

Γράφτηκε από τον
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 1-1: Πρωταγωνιστής ο Αγγελος Τσέρτος

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, που διεξήχθη στο γήπεδο της Χώρας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής, ο τοπικός Παπαφλέσσας αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ακρίτα Κορώνης.

Ο Αγγελος Τσέρτος ήταν από τους πρωταγωνιστές του αγώνα, αφού από δικά του γκολ διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.
Αρχικά έδωσε το προβάδισμα, άθελα του βέβαια στη φιλοξενούμενη ομάδα, όταν στο 10’ προσπάθησε με προβολή να απομακρύνει την μπάλα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπανού, όμως την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 0-1. Ο ίδιος μετά από 9 λεπτά χρίστηκε και πάλι σκόρερ, σημειώνοντας αυτή τη φορά το γκολ στη σωστή εστία και έκανε το 1-1. Συγκεκριμένα αξιοποίησε τη σέντρα του Δημόπουλου και με σουτ νίκησε το Σταθά και “έγραψε” το 1-1.
Σε ότι αφορά την εικόνα του αγώνα, οι δύο αντίπαλοι φρόντισαν πρώτα απ’ όλα να διατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους και από εκεί και πέρα με επιθετικές προσπάθειες να απειλήσουν τις εστίες των Αλεξανδρόπουλου και Σταθά. Ομως πέρα από μία φορά δεν κατάφεραν να σκοράρουν ξανά και το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με το 1-1 που είχε διαμορφωθεί από το πρώτο ημίχρονο.
Από πλευράς γηπεδούχων ο Μπάρκας δύο φορές στο 70’ στο 85’ προσπάθησε να σκοράρει με ισάριθμα σουτ, αλλά απέκρουσε ο Σταθάς. Για την ομάδα της Κορώνης, στις πιο αξιόλογες στιγμές καταγράφονται δύο φάουλ του Σπανού στο 68’ και στο 80’, όπου και τις δύο φορές οι αμυντικοί πρόλαβαν να απομακρύνουν και να γλιτώσουν την εστία τους από βέβαιη παραβίαση.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Αλεξανδρόπουλος, Δημόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ρουσσόπουλος, Ε. Τσέρτος, Αναστασόπουλος, Γκεβόρι, Α. Τσέρτος (90’ Ι. Τσόπελας), Μπάρκας, Μαρκόπουλος (50’ Ντόσι), Κανελλόπουλος (75’ Θ. Τσόπελας).
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σταθάς, Κρητικάκης, Μπίζος, Κουτσουμπός, Υμεράσι, Τσάνι, Σταμάτης (85’ Πέτση), Τσιμικλής, Μάραντος (60’ Παναγιωτόπουλος), Μουτζούρης, Σπανός.