Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2020 18:16

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-3: Χορταστική ισοπαλία στον Κάμπο

Γράφτηκε από τον
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ – ΟΜΟΝΟΙΑ 3-3: Χορταστική ισοπαλία στον Κάμπο

 

Σε ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο του Κάμπου, η Α.Ε. Αβίας αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την Ομόνοια.

Οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν στο πρώτο μισάωρο του ματς να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με 2-0 και από εκεί και πέρα προσπαθούσαν και να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα, αλλά να βρουν ευκαιρία να βάλουν και άλλα γκολ. Καθοριστικές για την εξέλιξη του ματς ήταν δύο στιγμές για την ομάδα του Κάμπου, η πρώτη ήταν πως αμέσως μετά το πρώτο γκολ της Ομόνοιας, όπου μείωσε σε 2-1, ο Κ. Κορμπής έχασε σπουδαία ευκαιρία για το 3-1, ενώ ένα λεπτό μετά αποβλήθηκε για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Επίσης θα μπορούσε να φύγει με τη νίκη, αν στη εκπνοή σχεδόν του ματς, μετρούσε γκολ σε προσπάθεια του Πολυμενέα, όμως ο παίκτης είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ.
Η Ομόνοια, μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, αλλά είχε κάποιες φάσεις για γκολ σκόραρε με Μπαρσελό, όμως το γκολ του δεν μέτρηση, καθώς ο παίκτης είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ. Επίσης και στο δεύτερο 45λεπτο ο ίδιος έβαλε και άλλο γκολ, που επίσης ακυρώθηκε και πάλι γιατί ήταν σε θέση οφσάιντ, με τους ανθρώπους της Καλαματιανής ομάδας να υποστηρίζουν ότι δεν υπήρχε σε κανένα οφσάιντ και τα γκολ θα έπρεπε να μετρήσουν. Από εκεί και πέρα κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο σκορ, όπως είχε συμβεί και πριν μία εβδομάδα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό Μελιγαλά, όπου τελικά ηττήθηκε με γκολ στις καθυστερήσεις, αλλά προχθές κατάφερε να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας. Να σημειωθεί ότι σε δεύτερο σερί ματς πληρώνει τα λάθη της αμυντικής γραμμής.

Γκολ – φάσεις

Στο 19’ ο Γεωργουλέας με πλασέ από την μικρή περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 30’ ο Κ. Κορμπής με σουτ μέσα από την περιοχή “έγραψε” το 2-0. Στο 61’ ο Κ. Κορμπής βγήκε τετ-α-τετ με τον Τσούλο, και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της Ομόνοιας και η μπάλα έφυγε άουτ δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ο Κ. Κορμπής είχε τη δυνατότητα να προχωρήσει και άλλο ώστε να έχει καλύτερο τελείωμα της φάσης ή να πασάρει στον Πολυμενέα, που ήταν κοντά στη φάση. Στο 60’ ο Τζανετάκος με απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Στο 70’ ο Μπαρσελό με πλασέ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε 2-2. Στο 80’ ο Τάφα με σουτ έξω από την περιοχή έβαλε προσωρινά μπροστά στο σκορ την Ομόνοια, κάνοντας το 2-3. Το τελικό 3-3 διαμόρφωσε στο 84’ ο Αποστολίδης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Δ. Κορμπή.
Οπως προαναφέραμε η Α.Ε. Αβίας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κ. Κορμπή στο 62’ με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς διαιτητές τον Τσίρμπα και την Τσούκαλη.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Χριστόπουλος, Καλογερόπουλος, Αποστολίδης, Λυκουρέζος, Παπανικολόπουλος, Γ. Καρδάσης, Κ. Κορμπής, Ε. Τσουλάκος, Δ. Τσουλάκος (81’ Μπουζαλάς), Δ. Κορμπής, Γεωργουλέας (46’ Πολυμενέας).
ΟΜΟΝΟΙΑ: Τσούλος, Κοστρίβας, Σταυρόπουλος, Στραβάκος, Ζακόλι, Λότσι (46’ Διονυσόπουλος), Κωστόπουλος, Τάφα, Μπαρσελό (88’ Αβράμης), Τζανετάκος, Μπάλας (58’ Δημητρίου).