Δευτέρα, 12 Οκτώβριος 2020 14:44

Παναθηναϊκός: Τέλος και επίσημα ο Πογιάτος!

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Τέλος και επίσημα ο Πογιάτος!

Μετά από μόλις τρία παιχνίδια στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ο Ντάνι Πογιάτος αποτελεί παρελθόν από το «τριφύλλι» που ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας. Ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος θα κάνει την προπόνηση της Δευτέρας.

Τελικά, ο Ντάνι Πογιάτος δεν μπήκε στην λίστα των προπονητών που στήριξε μέχρι τέλους ο Γιάννης Αλαφούζος στον Παναθηναϊκό και από το μεσημέρι της Δευτέρας αποτελεί παρελθόν για τον πάγκο των «πρασίνων», όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Ο Καταλανός προπονητής επιστρέφει στην Βαρκελώνη έχοντας μία ισοπαλία στην Λάρισα και δύο ήττες από Αστέρα Τρίπολης και Άρη. Σε μόλις τρία παιχνίδια η διοίκηση του συλλόγου και συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έκρινε πως είναι ανεπαρκής, την ώρα που ο Πογιάτος έδειχνε να έχει χάσει τα αποδυτήρια! Απόλυτο φαβορί για να τον διαδεχθεί είναι ο Λάζλο Μπόλονι!

Την προπόνηση της Δευτέρας θα την αναλάβει ο τεχνικός της Κ19, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος.

Η ανακοίνωση για Πογιάτος αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, κ. Ντάνι Πογιάτος. Τα αρνητικά αποτελέσματα και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας δεν βοήθησαν να συνεχιστεί η κοινή μας πορεία. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».
Πηγή: gazzetta.gr