Τρίτη, 13 Οκτώβριος 2020 11:22

Αύριο η προκήρυξη για Football League

Γράφτηκε από τον

Φθάσαμε 13 Οκτωβρίου και ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League, αλλά και το τι θα ισχύσει αναφορικά με την άνοδο και την παραμονή.

Το μόνο που έχει ανακοινωθεί είναι ότι θα διεξαχθεί με 20 ομάδες, χωρισμένες σε δύο ομίλους. Η Καλαμάτα είναι μία από αυτές που περιμένουν τις οριστικές αποφάσεις, οι οποίες αναμένεται να παρθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο της της Super League 2 – Football League που θα γίνει αυτή την εβδομάδα μέσω τηλεδιάσκεψης. Αρχικά είχε γνωστοποιηθεί ότι το δ.σ. θα γίνει σήμερα, αλλά με ανακοίνωση της η διοργανώτρια αρχή ενημέρωσε ότι μετατίθεται για την Τετάρτη. “Σας ενημερώνουμε ότι το προγραμματισμένο για αύριο Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης, μετατίθεται για την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου και ώρα 13:00, με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης: 1) Προκήρυξη Super League 2. 2) Πρόγραμμα Αγώνων – Έναρξη Πρωταθλήματος Super League 2. 3) Προκήρυξη Football League. 4) Έναρξη πρωταθλήματος Football League και ορισμός κλήρωσης. 5) Διάφορα θέματα.»”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ευχαριστημένος ο Αναστόπουλος

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Καλαμάτα έδωσε την Κυριακή εντός έδρας φιλικό με τον Αστέρα Βλαχιώτη (1-1) με το Νίκο Αναστόπουλο να χρησιμοποιεί συνολικά 21 ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής της “Μαύρης Θύελλας” δήλωσε μετά το ματς ικανοποιημένος και αισιόδοξος για τη συνέχεια. “Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι αλλά όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα δούμε την ομάδα που ονειρευόμαστε. Αυτό που μ’ άρεσε πολύ ήταν ότι δημιουργήσαμε φάσεις. Κάναμε ευκαιρίες στο β' ημίχρονο και χάσαμε γκολ. Πιστεύω αυτά που χάσαμε θα τα βάλουμε σε επόμενα παιχνίδια”, σημείωσε ο Νίκος Αναστόπουλος. Η Καλαμάτα αναμένεται να δώσει ένα ακόμα φιλικό τεστ με την Παναχαϊκή, χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί η έδρα και η ημέρα.