Δευτέρα, 19 Οκτώβριος 2020 16:19

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ – ΕΡΑΝΗ 0-1: Με γκολ στο 94’ έπιασε κορυφή!

Γράφτηκε από τον

Μεγάλη βαθμολογικής, αλλά και ψυχολογικής σημασίας νίκη πέτυχε χθες η Εράνη που κέρδισε στο γήπεδο του Κάμπου την Α.Ε. Μάνης με 1-0 με γκολ στο 4ο λεπτών των καθυστερήσεων.

Με αυτή τη νίκη, η Φιλιατρινή ομάδα ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, την οποία μοιράζεται με τον Απόλλωνα Καλαμάτας. Ο Χαραλαμπόπουλος, που είχε μπει ως αλλαγή στο παιχνίδι, ήταν ο σκόρερ του μοναδικού γκολ που έκρινε την αναμέτρηση. Στο 94’ ο Σκιάς προσπάθησε να τροφοδοτήσει κάποιον συμπαίκτη του, όμως δεν έκανε καλή πάσα και ο Γεωργιόπουλος πρόλαβε πήρε την μπάλα και με διαγώνια μπαλιά τροφοδότησε τον Χαραλαμπόπουλο, ο οποίος με πλασέ μέσα από την περιοχή και σε κενή εστία την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1.

Σωρεία ευκαιριών οι γηπεδούχοι!

Οι γηπεδούχοι που πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ, είχαν και δοκάρι (οριζόντιο) με τον Φετάχου δεν ήταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και έφυγαν άπρακτοι από το παιχνίδι. Οπως συνηθίζουμε να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις, επαληθεύτηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου, που θέλει την ομάδα που χάνει πολλές ευκαιρίες και δεν σκοράρει, να δέχεται γκολ. Στο 38’ μετά από ωραία επιθετική ενέργεια ο Φετάχου μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Από εκεί και πέρα ο ίδιος έχασε 5 ευκαιρίες και από 3 οι Αλεξανδρόπουλος, Χελάς, Τσουλάκος.
Για την Εράνη, η νίκη αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία από τη στιγμή, που αγωνίστηκε χωρίς τρεις βασικούς παίκτες της, τους Βλαχόπουλο, Μπεγλεκτσή και Ντουγέρογλου.
Διαιτητής ήταν ο Σκόρδος και βοηθοί διαιτητές οι Σταυρόπουλος, Π. Νικολόπουλος.
Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Αντωνόπουλος, Χατζηπαναγιώτης, Γιαννής, Κλουβάτος (74’ Σκιάς), Πολυμενέας, Μπέρμπερη, Τσουλάκος, Μουστάκας, Φετάχου (88’ Δουρούμης), Αλεξανδρόπουλος, Χελάς.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Λαμπρόπουλος, Γκότσης, Ανδρώνης (λ.τρ. 55’ Χαραλαμπόπουλος), Πέππας, Κώτσος, Α. Χρονόπουλος, Ν. Χρονόπουλος (63’ Νικολακόπουλος), Σπυρόπουλος (77’ Χάρμπας), Παπαθεοδώρου, Γεωργιόπουλος.