Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2020 13:55

ΕΡΑΝΗ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 3-0: Συνεχίζει μόνη στην κορυφή (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ 3-0: Συνεχίζει μόνη στην κορυφή (φωτό)

Την έκτη νίκη της σε επτά ματς κατέκτησε το Σάββατο η Εράνη που επιβλήθηκε με 3-0 της Χώρας στα Φιλιατρά.

Οι “πράσινοι” με τη νίκη τους αυτή συνεχίζουν μόνοι στην κορυφή της Α’ τοπικής, όντας στο +1 από τη δεύτερη Κυπαρισσία. Η ομάδα του Κώστα Λυμπερόπουλου που έπαιξε και χθες με απουσίες (Ανδρώνης, Μπεγλεκτσής, Ντουγέρογλου, Α. Χρονόπουλος), πέτυχε ένα γκολ στο πρώτο μέρος με τον Βλαχόπουλο και άλλα δύο στο δεύτερο με τους Παπαθεοδώρου και Πέππα.
Από την άλλη η Χώρα στάθηκε καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο είχε και δύο δοκάρια. Η ομάδα του Κώστα Στυλιανόπουλου έχασε μετά από τέσσερις αγωνιστικές, όπου είχε μία νίκη και τρεις ισοπαλίες.

Στο 10’ ο Πέππας έδωσε στον Παπαθεοδώρου που σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ. Στο 25’ ο Σπυρόπουλος έπιασε το σουτ, με τον Αλεξανδρόπουλο να αποκρούει και τον Πέππα εξ’ επαφής να κάνει την κεφαλιά που πέρασε ψηλά άουτ. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 28’ με τον Γεωργιόπουλο να κάνει ωραία ενέργεια από δεξιά και να κόβει την μπάλα προς τον Βλαχόπουλο που από το ύψος του πέναλτι με πλασέ έκανε το 1-0.
Στη συνέχεια ο Παπαφλέσσας και μέχρι το ημίχρονο είχε δύο δοκάρια, στο 33’ με εκτέλεση φάουλ του Μπάρκα και στο 38’ με διαγώνιο σουτ του Αναστασόπουλου.
Στο δεύτερο μέρος η Εράνη έλεγξε το ματς και πέτυχε δύο ακόμη γρήγορα γκολ.


Στο 55’ ο Παπαθεοδώρου με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στη συνέχεια χτύπησε στον γκολκίπερ Αλεξανδρόπουλο και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.
Το τρίτο γκολ σημειώθηκε στο 65’ με τον Σπυρόπουλο να συγκλίνει από τα δεξιά και να δίνει στον Πέππα που με σουτ έγραψε το τελικό 3-0.
Διαιτητής ήταν ο Ηλ. Νικολόπουλος, με βοηθούς τους Γεωργαντά και Κουρτέσης.
ΕΡΑΝΗ: Κουμπαρούλης, Γεωργιόπουλος (86’ Σταθόπουλος), Νικολακόπουλος, Γκότσης (78’ Φουντάς), Λαμπρόπουλος, Κώτσος (78’ Μητρόπουλος), Ν. Χρονόπουλος (67′ Χάρμπας), Πέππας, Βλαχόπουλος (67’ Χαραλαμπόπουλος), Παπαθεοδώρου, Σπυρόπουλος.
ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΧΩΡΑΣ: Αλεξανδρόπουλος, Δημόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ρουσσόπουλος, Ν. Τσέρτος (71’ Γ. Καγιάς), Γκεβόρι, Α. Τσέρτος (62’ A. Tσόπελας), Μπάρκας, Αναστασόπουλος, Μαρκόπουλος (13’ λ.τρ. Ντότσι), Κανελλόπουλος.

Πήρε Κορμπή από Καλό Νερό η Εράνη

Μια ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε την Παρασκευή, τελευταία ημέρα των μεταγραφών η Εράνη... Οι Φιλιατρινοί απέκτησαν τον 28χρονο επιτελικό μέσο Γιάννη Κορμπή από το Καλό Νερό. Ο Κορμπής έχει αγωνιστεί ξανά στην Εράνη, στο πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής.

ΦΩΤΟ: Αναστασία - Χαρά Γεωργακοπούλου