Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2020 17:28

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 2-1: Πήρε ανάσα με το δεύτερο τρίποντο

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ – Α.Ε. ΑΒΙΑΣ 2-1: Πήρε ανάσα με το δεύτερο τρίποντο

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατέκτησε το Καλό Νερό που επιβλήθηκε με 2-1 της Α.Ε. Αβίας, χθες στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τους Δ. Κορμπή και Κ. Κορμπή στο 10’ και το 20’ αντίστοιχα.
Το σκορ άνοιξε όμως ο Τριφυλιακή ομάδα στο 34’ όταν μετά από σέντρα του Κυριακούλη, ο Δεμπεγιώτης με πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με την μπάλα να χτυπά και σε σώματα αμυντικών (1-0).
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου είχε καλές στιγμές με τους Δασκαλάκη και Πλακά και στο 65’ έκανε το 2-0 μετά από σέντρα του Σταματόπουλου και πλασέ του Μπεγέτη.
Η Αβία με τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής Διονύσης Πουλής έγινε πιο επιθετική και στο 80’ μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Γ. Καρδάση ύστερα από σέντρα του Γεωργουλέα.
Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Κάμπου πίεσε για την ισοφάριση και έχασε ευκαιρίες με τους Μήτσο και Μπουζαλά, αλλά το Καλό Νερό κράτησε μια πολύτιμη νίκη.
Διαιτητής ήταν ο Καρβούνης, με βοηθούς τον Τσουλάκο και την Σ. Τσαούση.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Παλικέτσι, Κυριακούλης, Βλάμης, Μιχαλακόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Αριδάς, Τσέρπια (60’ Σταματόπουλος), Μπεγέτης, Πλακάς (73’ Παναγούλιας), Δασκαλάκης, Δεμπεγιώτης.
Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Χριστόπουλος, Καλογεροπουλος (46’ Παπανικολόπουλος), Γεωργίκος, Θ. Καρδάσης, Αποστολίδης, Στ. Τσουλάκος (75’ Μπουζαλάς),
Γ. Καρδάσης, Γεωργουλέας, Κ. Κορμπής, Δ. Κορμπής (70’ Μήτσος), Δ. Τσουλάκος (70’ Σινάι).