Δευτέρα, 02 Νοέμβριος 2020 18:02

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ – ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ 0-2: Παρθενική νίκη με Σούλα

Γράφτηκε από τον

Την παρθενική του νίκη πήρε χθες ο Τσικλητήρας Πύλου στο Πεταλίδι επί του τοπικού Απόλλωνα με 2-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μιχάλη Ζάγκου ήταν ο Τζουλιάνο Σούλα που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, τα οποία ήταν τα πρώτα στο πρωτάθλημα! Ετσι οι Πυλιώτες ανέβηκαν στη βαθμολογία, εν αντιθέσει με το Πεταλίδι που παρέμεινε στην τελευταία θέση και γνώρισε την πέμπτη ήττα σε έξι ματς, στο ντεμπούτο του Κώστα Κλάδη στον “κυανόλευκο” πάγκο.
Το σκορ άνοιξε στο 37’ με τον Γεωργιάδη να σουτάρει, τον Σπάλα να αποκρούει ασθενώς και τον Σούλα με πλασέ να γράφει το 0-1. Στο 68’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Αθανασόπουλο, όμως ο κ. Γκούμας έδωσε συνέχεια στο ματς. Μετά από δύο λεπτά ο Τσικλητήρας πέτυχε και δεύτερο γκολ όταν ύστερα από βαθιά μπαλιά του Κ. Μεμά, ο Σούλα κοντρόλαρε και με πλασέ έγραψε το 0-2.
Οι γηπεδούχοι φώναξαν πως ο σκόρερ ξεκίνησε από θέση οφσάιντ, αλλά και πως κοντρόλαρε την μπάλα με το χέρι. Στη συνέχεια το Πεταλίδι προσπάθησε να βάλει ένα γκολ για να ξαναμπεί στο ματς, δίχως όμως αποτέλεσμα.
Διαιτητής ήταν ο Γκούμας, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Σωτηρόπουλο.
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Σπάλας, Πανταζόπουλος, Γ. Παναγόπουλος, Φαράντος, Μαραβέλας, Φωτόπουλος (70’ Ψυχογιάννης), Θεριός, Γουδέλης (60’ Νικολάου), Πανταζής, Ι. Παναγόπουλος (60’ Χούτος), Αθανασόπουλος.
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Ζίου, Κατσιγιάννης, Πανταζόπουλος, Κ. Μεμά, Καρδάσης, Σεφεράσι, Γεωργιάδης, Σούλα (85’ Ζ. Μεμά), Ζάτσα (55’ Ιλιάζι), Ράλλης.