Πέμπτη, 22 Μαϊος 2014 18:40

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Δεν είμαστε φαβορί", λέει ο Σπύρος Τσίκινης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: "Δεν είμαστε φαβορί", λέει ο Σπύρος Τσίκινης

Ξεκάθαρο προβάδισμα για την άνοδο στη Γ' εθνική πήρε ο Πάμισος μετά τη εντυπωσιακή νίκη με 4-0 επί του Πανθυρεατικού και την ισοπαλία της Σπάρτης με τον Ερμή Κιβερίου.  Η ομάδα της Μεσσήνης αύξησε στους 3 βαθμούς τη διαφορά της από τους Λάκωνες και στους 4 από τους πρωταθλητές  Αργολίδας και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε των μπαράζ.


Την προσεχή Τετάρτη ο Πάμισος θα φιλοξενήσει τον Ερμή Κιβερίου και αν τον νικήσει αφενός θα είναι ένα βήμα μακριά από τη Γ' εθνική και αφετέρου θα βγάλει νοκ - άουτ τον αντίπαλό του.
Ο Σπύρος Τσίκινης πάντως διατηρεί χαμηλούς τόνους παρά την αήττητη πορεία και την πρωτιά σ΄ αυτό το μίνι πρωτάθλημα.
"Δεν είμαστε φαβορί και δεν έχει κριθεί τίποτα. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Σίγουρα το επόμενο με τον Ερμή είναι πολύ σημαντικό. Αν το πάρουμε θα μας μένει ένα βήμα. Πρόκειται για μια δύσκολη ομάδα και το απέδειξε και στη Σπάρτη".
Ο προπονητής του Παμίσου σχολίασε και τη εντυπωσιακή νίκη κόντρα στους πρωταθλητές Αρκαδίας: "Ημασταν αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και κάναμε καλή εμφάνιση με αποτέλεσμα να μην φανούν οι απουσίες. Ευτυχώς δεν υπάρχουν προβλήματα και προχωράμε. Κάθε παιχνίδι είναι πάντως διαφορετικό".