Παρασκευή, 23 Μάιος 2014 21:25

ΠΑΜΙΣΟΣ: Η σκέψη στον Ερμή Κιβερίου

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Η σκέψη στον Ερμή Κιβερίου

Με τη ψυχολογία στα ύψη ύστερα από τη νίκη και καλή εμφάνιση με τον Πανθυρεατικό θα μπει ο Πάμισος στον δεύτερο γύρο των μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική.  Η ομάδα της Μεσσήνης οδηγεί την κούρσα στον 13ο όμιλο έχοντας δύο νίκες με Σπάρτη, Πανθυρεατικό και μια ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον Ερμή Κιβερίου, τον οποίο θα υποδεχτεί την προσεχή Τετάρτη στη Μεσσήνη.

Αυτό θα είναι το τρίτο σερί εντός έδρας ματς για τον Πάμισο και τελευταίο ενώπιον του κοινού του  σ' αυτό το μίνι πρωτάθλημα.
Μπορεί να χαρακτηριστεί και το πιο κρίσιμο μέχρι το... επόμενο, διότι με νίκη οι Νησιώτες θα θέλουν στη συνέχεια ένα βαθμό (εάν νικήσει και η Σπάρτη τον Πανθυρεατικό) στο εκτός έδρας ματς με τη Σπάρτη ώστε να κατακτήσουν την πρωτιά.
Η σκέψη λοιπόν όλων βρίσκεται στην ομάδα της Αργολίδας, η οποία είναι αήττητη (3 ισοπαλίες) και χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να έρθουν οι τρεις βαθμοί. Γι' αυτό και οι Σπύρος Τσίκινης και Νίκος Γεωργακλής τονίζουν ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα. Μένουν 3  παιχνίδια και κάθε ματς έχει τη δική του δυσκολία.
Στο αγωνιστικό σκέλος, η σημερινή προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, εκεί όπου θα προπονηθούν και αύριο οι "πράσινοι". Την Κυριακή υπάρχει ρεπό λόγω των εκλογών και η επιστροφή στο γήπεδο θα γίνει τη Δευτέρα.
Θυμίζουμε ότι οι Αντωνίου και Κωτσάκης εξέτισαν την ποινή τους και έτσι ο Πάμισος θα παραταχθεί χωρίς προβλήματα την προσεχή Τετάρτη.