Σάββατο, 24 Μάιος 2014 08:41

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Το οικονομικό καίγεται να λύσει πρώτα ο Ράλλης - σκέψεις για αλλαγή έδρας και μετακόμιση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Το οικονομικό καίγεται να λύσει πρώτα ο Ράλλης - σκέψεις για αλλαγή έδρας και μετακόμιση στο γήπεδο του Μεσσηνιακού

Το πρωτάθλημα της Γ' εθνικής τελείωσε με την Καλαμάτα να μην κερδίζει ούτε φέτος την άνοδο και οι άνθρωποι της αρχίζουν πλέον να σκέφτονται την επόμενη μέρα.
Με δεδομένο ότι μέχρι τώρα δεν υπάρχουν ενδείξεις για άλλους ανθρώπους που θα θελήσουν να πάρουν τα ηνία της ομάδας στις προσεχείς εκλογές, ο Γιώργος Ράλλης έχει αποφασίσει να συνεχίσει την προσπάθεια του στην "Μαύρη Θύελλα", ενώ φαίνεται πως θα μείνουν και τα τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης, έστω και αν κάποιοι προσφέρουν από διαφορετικό πόστο...


Η συνέλευση που θα περιλαμβάνει και εκλογές για νέα διοίκηση προγραμματίζεται για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου, ωστόσο αυτό που απασχολεί από τώρα το Ράλλη είναι το οικονομικό.
Ο πρόεδρος της ομάδας ψάχνει συμπαίκτες που θα στηρίξουν οικονομικά την ομάδα και έχει κάνει κάποιες επαφές με 2-3 Μεσσήνιους ανθρώπους που έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν, χωρίς πάντως να υπάρχει ακόμη κάτι χειροπιαστό.
«Η ομάδα χρειάζεται ανθρώπους να βοηθήσουν οικονομικά. Αυτό προέχει αυτή τη στιγμή και για τα υπόλοιπα υπάρχει χρόνος να παρθούν αποφάσεις», τόνισε σχετικά ο πρόεδρος της ομάδας σε σύντομο σχόλιο του στο «Notosport».

Ανοικτό για Γκόφα και παίκτες
το βάρος στο προπονητήριο

Οπως γίνεται αντιληπτό, το θέμα της παραμονής ή όχι του Μίλτου Γκόφα είναι ανοικτό αυτή τη στιγμή χωρίς μάλιστα να μπορούν να γίνουν ασφαλείς εκτιμήσεις για την εξέλιξη του… Το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές, αν και η γενική γνώμη που υπάρχει στην διοίκηση είναι πως το ρόστερ θα χρειαστεί αρκετές αλλαγές εν όψει της νέας χρονιάς.
Στο μελανόλευκο στρατόπεδο σκοπεύουν επίσης να δώσουν βάρος το επόμενο διάστημα στην κατασκευή του προπονητηρίου της ομάδας, σε συνεργασία με το Δήμο .

Σκέψεις για μετακόμιση
στο γήπεδο του Μεσσηνιακού

Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι στην "Μαύρη Θύελλα" υπάρχουν σκέψεις και για αλλαγή έδρας και μετακόμιση της ομάδας στο γήπεδο του Μεσσηνιακού για τα εντός έδρας παιχνίδια της του χρόνου. Μάλιστα έχει γίνει μια πρώτη κουβέντα με τους «πράσινους» για το εν λόγω θέμα, χωρίς να έχει αποφασιστεί κάτι ακόμη. Το δεδομένο είναι ότι στην Καλαμάτα είναι θετικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, ωστόσο τον πρώτο λόγο στο συγκεκριμένο θέμα έχει φυσικά ο Μεσσηνιακός...