Παρασκευή, 08 Ιανουάριος 2021 16:12

Αστραψε και βρόντηξε ο Σαββίδης: «Όποιος δεν αντέχει, μπορεί να φύγει»!

Γράφτηκε από τον
Αστραψε και βρόντηξε ο Σαββίδης: «Όποιος δεν αντέχει, μπορεί να φύγει»!

Απόλυτη στήριξη προς το πρόσωπο του Πάμπλο Γκαρσία από τον Ιβάν Σαββίδη, με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ να στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές.

Στην τηλεδιάσκεψη που είχε με την ομάδα το μεσημέρι της Παρασκευής (8/1) ο Ιβάν Σαββίδης απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τους έθεσε αυστηρά προ των ευθυνών τους. «Αν κάποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να τους υποστηρίξει στους υψηλούς στόχους της ομάδας, μπορεί να ζητήσει την αποδέσμευσή του και θα γίνει την ίδια κιόλας μέρα», ξεκαθάρισε ο διοικητικός ηγέτης του «Δικεφάλου».

Για τον Ιβάν Σαββίδη οι στόχοι του ΠΑΟΚ παραμένουν υψηλοί και δεν αλλάζουν, παρά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, ενώ δεν υφίσταται κανένα απολύτως θέμα με τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος φαίνεται να βγαίνει ενισχυμένος μετά τους τριγμούς που επήλθαν στο εσωτερικό της ομάδας.

Το μήνυμα του ήταν ξεκάθαρο προς πάσα κατεύθυνση ζητώντας απ’ το σύνολο του «ασπρόμαυρου» οργανισμού να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τον Γκαρσία.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ με αυτό τον τρόπο θέλει να ωθήσει σύσσωμη την οικογένεια του συλλόγου να συμβάλει ώστε ο Ουρουγουανός τεχνικός να αισθάνεται μέρα με τη μέρα πιο δυνατός, αναγνωρίζοντας πολλά ελαφρυντικά με δεδομένο ότι, όπως είπε, αυτά είναι τα πρώτα του βήματα στην… κανονική προπονητική, τονίζοντας ότι όπως κάνει ο ίδιος προσωπικό, πρέπει όλοι να δώσουν χρόνο και όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια.

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» ανέλαβαν την ευθύνη για τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα και όπως είπαν στον ιδιοκτήτη της ομάδας είναι πεπεισμένοι ότι «σύντομα θα έρθουν και τα αποτελέσματα της πολύ καλής δουλειάς» που γίνεται στο διάστημα που ο Πάμπλο Γκαρσία βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας.

Πηγή: gazzetta.gr