Κυριακή, 01 Ιούνιος 2014 16:56

Επίθεση από "φουσκωτούς" καταγγέλλει ο Πάμισος στη Σπάρτη, όπου έχασε με 4-0!

Γράφτηκε από τον
Επίθεση από "φουσκωτούς" καταγγέλλει ο Πάμισος στη Σπάρτη, όπου έχασε με 4-0!

 Ο Πάμισος παρουσία 2000 και πλέον θεατών  ηττήθηκε στη Σπάρτη με 4-0 από την ομώνυμη ομάδα και έχασε τις ελπίδες για άνοδο στη Γ' εθνική, ενώ αντίθετα οι Λάκωνες θέλουν ένα βαθμό στο τελευταίο εκτός έδρας ματς με τον Ερμή Κιβερίου για να πάρουν την πρωτιά.


Οι Νησιώτες, ωστόσο, καταγγέλλουν κλίμα τρομοκρατίας και επίθεση από "φουσκωτούς" στα αποδυτήρια δύο ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος Γιώργος Πετρουλάκης δηλώνει ότι η αποστολή έφθασε στο γήπεδο στις 3 το μεσημέρι και 100 περίπου άτομα την περίμεναν με απειλητικές διαθέσεις.
Οταν η ομάδα της Μεσσήνης μπήκε στα αποδυτήρια, τότε - σύμφωνα πάντα με τον κ. Πετρουλάκη, εισήλθαν στο χώρο 5 "φουσκωτοί", με τους 2 να κάθονται μπροστά στην πόρτα ώστε να μην αφήνουν κανέναν να μπει μέσα.
Οι υπόλοιποι κλείδωσαν την πόρτα και απείλησαν τον προπονητή του Παμίσου Σπύρο Τσίκινη και ορισμένους παίκτες ότι εάν δεν χάσουν, δεν θα φύγουν από τη… Σπάρτη. Η τρομοκρατία… τελείωσε όταν εμφανίστηκε στο γήπεδο αστυνομική δύναμη.

 

 

 

 

Τελείωσε ο αγώνας. Στο άλλο παιχνίδι ο Ερμής Κιβερίου νίκησε με 4-1 τον Πανθυρεατικό. Ετσι την τελευταία αγωνιστική ο Ερμής Κιβερίου θα υποδεχτεί τη Σπάρτη με το νικητή να ανεβαίνει στη Γ' εθνική ενώ οι Λάκωνες παίρνουν την πρωτιά και με ισοπαλία.

93' 4-0 η Σπάρτη με πέναλτι του Χοτζάι.

Στο 83' Σπάρτη - Πάμισος 3-0 και οι Λάκωνες με αυτή τη νίκη θα απολαμβάνουν τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής.

Οι γηπεδούχοι έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους και φυσικά και το σκορ, αφού το 3-0 είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί παρότι η Σπάρτη παίζει με 10 παίκτες.

68' Μεγάλη ευκαιρία για τη Σπάρτη να πετύχει και τέταρτο γκολ, όταν ο Αράπογλου πέρασε και τον γκολκίπερ και πάσαρε στον Τσούκλη που κατάφερε να μην σκοράρει.

Με ήττα σήμερα ο Πάμισος αποχαιρετά την... άνοδο

61' 3-0 η Σπάρτη με τον Αράπογλου

Φθάσαμε στο 57' με τη Σπάρτη να κρατά το 2-0 και τους Νησιώτες να πιέζουν για το γκολ που θα τους βάλει ξανά στο παιχνίδι.

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Ο Πάμισος έχει αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά είναι δύσκολο να ανατραπεί το 2-0.

Τελείωσε το ημίχρονο 2-0. Στο άλλο παιχνίδι ο Ερμής Κιβερίου νικά στο ημίχρονο με 2-1 τον Πανθυρεατικό που προηγήθηκε.

44' Αδράνεια της άμυνας και ο Γκέρτσος κάνει το 2-0 δίνοντας ισχυρό προβάδισμα στη Σπάρτη. Το γκολ είναι τελικά αυτογκόλ από τον Κωτσάκη.

37' Αποβολή για τη Σπάρτη. Ο Σπυροπάλι βλέπει την κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Ηλιόπουλο!

Γκολ για τη Σπάρτη. Ο Μοσχογιάννης με κεφαλιά κάνει το 1-0 στο 33' και βάζει φωτιά στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης!

 Οι Λάκωνες έχουν ανεβάσει απόδοση το τελευταίο διάστημα και πιέζουν για να ανοίξουν το σκορ.

20' Χωρίς σκορ στη Σπάρτη, με τη γηπεδούχο να έχει στο πρώτο ημίχρονο υπέρ της τον... αέρα, αλλά ακόμα δεν έχει απειλήσει την εστία του Ανδρέου. Ούτε όμως και έχει απειληθεί.

Συμπληρώσαμε 13 λεπτά στη Σπάρτη και το 0-0 παραμένει. Παιχνίδι κέντρου μέχρι στιγμής χωρίς φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Σέντρα στο ματς.

Ολα έτοιμα για να ξεκινήσει ο αγώνας. Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες ισπβαθμούν με 7 βαθμούς στην κορυφή του 13ου ομίλου για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική.

Μικρή καθυστέρηση στην έναρξη διότι υπάρχει τρύπα στα δίχτυα της μίας εστίας.

Κατάμεστο το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, με 2.000 θεατές.

ΣΠΑΡΤΗ: Γαρόζης, Λάππας, Πρασσάς, Μοσχογιάννης, Σταυρόπουλος, Χοτζάι, Σπυροπάλι, Σπηλιωτόπουλος, Γκέρτσος, Τσούκλης, Χαλίλι.
ΠΑΜΙΣΟΣ: Ανδρέου, Ι. Τρίψας, Κωτσάκης, Αλεβίζος, Φιλόπουλος, Μωράκης, Πατσιώτης, Χρ. Τρίψας, Μανωλόπουλος, Ηλιόπουλος, Ρούτσης.

 

Στις 5 μ.μ. θα ξεκινήσει το κρίσιμο παιχνίδι για την άνοδο στη Γ' εθνική ανάμεσα στη Σπάρτη και τον Πάμισο. Για το ματς θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.