Κυριακή, 01 Ιούνιος 2014 20:45

Την Τετάρτη η γενική συνέλευση η Εράνης

Γράφτηκε από τον

Τις διεργασίες για την εκλογή νέας διοίκησης θα ξεκινήσουν αυτή την εβδομάδα στην Εράνη, ένα μήνα περίπου μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α' τοπικής.

Το ραντεβού για την πρώτη γενική συνέλευση του Φιλιατρινού συλλόγου έχει δοθεί για την Τετάρτη 4 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στην αίθουσα δημοτικών συνεδριάσεων του δημοτικού διαμερίσματος Φιλιατρών. Τα θέματα της συνέλευσης είναι οικονομικός και διοικητικός απολογισμός και αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Η απερχόμενη διοίκηση με ανακοίνωση της καλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου να παραβρεθούν στη συνέλευση για να αποφασίσουν για το μέλλον της Εράνης. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει απαρτία, κάτι που είναι και το πιθανότερο, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 8 Ιουνίου.
Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι οι προπονήσεις για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Εράνης θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα από τον προπονητή Κώστα Λυμπερόπουλο και το ευχάριστο είναι πως υπάρχει συμμετοχή και όρεξη για δουλειά από τους μικρούς των "πρασίνων".