Τρίτη, 03 Ιούνιος 2014 19:37

Το ύποπτο της Νίκης Βόλου μάλλον αναβάλλει το μπαράζ Ξάνθη - Ολυμπιακος Βόλου

Γράφτηκε από τον
Το ύποπτο της Νίκης Βόλου μάλλον αναβάλλει το μπαράζ Ξάνθη - Ολυμπιακος Βόλου

Άπαντες ξαφνιάστηκαν με τον φάκελο που «έσκασε» για το ύποπο προς χειραγώγηση ματς και «έμπλεξε» την επικύρωση της βαθμολογίας. «Κερδισμένος» ο Ολυμπιακός Βόλου.

 

Μόνο αυτό δεν περίμεναν σήμερα στη Football League... Δίχως κανείς να το περίμενει στις 15:50 περίπου έσκασε στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής ο φάκελος που ενημέρωνε πως το Ηρακλής Ψαχνών- Νίκη Βόλου είναι ύποπτο προς χειραγώγηση.

Όλο αυτό προκάλεσε μια φυσιολογική αναστάτωση, διότι απ’ το πουθενά έβαλε... βόμβα στην επικύρωση της βαθμολογίας, η οποία εν τέλει δεν έγινε και ποτέ... Και δεν θα μπορούσε άλλωστε να γίνει, απ’ τη στιγμή που εκκρεμεί το τι ακριβώς συμβαίνει με το εν λόγω ματς –ομάδων που συμμετείχαν στα πλέι οφ.

 

Την Πέμπτη οι ομάδες και εκπρόσωποι της Football League θα πάνε στον Αθλητικό Δικαστή, προκειμένου να ξετυλίξουν το... κουβάρι, ενώ τη νέα εβδομάδα θα υπάρξει εκ νέου Δ.Σ. του πρωταθλήματος (με πιθανή μέρα την Τρίτη) όπου όλες οι ομάδες θα συζητήσουν το τι μέλλει γενέσθαι και ελπίζοντας πως θα έχει βρεθεί λύση μέχρι τότε.

 

Υπενθυμίζεται πως την προσεχή Παρασκευή έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ όπου αναμενόταν να συζητηθούν τα αιτήματα των ομάδων για το πόσοι θα πέσουν τελικά, αλλά δίχως την επικύρωση της βαθμολογίας, ενδεχομένως πάει πίσω και αυτή η υπόθεση...

 

Κι όλη αυτή η αναστάτωση προφανώς καθυστερεί (αρκετά) το μπαράζ ανόδου. Αν και αρχικά ήταν προγραμματισμένο για την Κυριακή (8/6), φαίνεται πως δύσκολα θα γίνει μέσα στο επόμενο 15ήμερο! Κάτι που σε πρώτη φάση... βολεύει τον Ολυμπιακό Βόλου. Κι αυτό διότι οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν πολύτιμες ανάσες μετά τα κοπιαστικά πλέι οφ, ενώ θα μπορέσουν να «κερδίσουν» ενδεχομένως και κάποιους παίκτες που βρίσκονται σε στάδιο αποθεραπείας.

πηγή: mikrilica.com