Τετάρτη, 04 Ιουνίου 2014 06:16

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σήμερα η συνάντηση του Ράλλη με την διοίκηση του Μεσσηνιακού για το γήπεδο

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Σήμερα η συνάντηση του Ράλλη με την διοίκηση του Μεσσηνιακού για το γήπεδο

Οι άνθρωποι της Καλαμάτας επιθυμούν την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος», έχουν εκφράσει αυτή την θέση στην διοίκηση του Μεσσηνιακού και σήμερα ο πρόεδρος των «μελανόλευκων» Γιώργος Ράλλης θα δώσει το παρών στο διοικητικό συμβούλιο των «πράσινων» ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα.


Στις αρχικές κουβέντες που έχουν γίνει μεταξύ των παραγόντων των δύο ομάδων, οι άνθρωποι του Μεσσηνιακού έχουν εκφραστεί θετικά για το θέμα αλλά έχουν ζητήσει από τη Καλαμάτα να καταβάλλει κάποια χρήματα, προκειμένου να συμμετέχει στα λειτουργικά έξοδα του γηπέδου.
Οι «μελανόλευκοι» από την πλευρά τους έχουν προτείνει να καταβάλλουν το 8-10% των εισπράξεων από τα εντός έδρας παιχνίδια. Αρχικά οι «πράσινοι» φάνηκε πως θέλουν κάτι παραπάνω, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν σήμερα όταν και ο Ράλλης θα μιλήσει απευθείας με την διοίκηση του Μεσσηνιακού. Ο πρόεδρος των «μελανόλευκων» μάλιστα αισιοδοξεί ότι θα έρθει σε συμφωνία με τους «πράσινους» και ότι η "Μαύρη Θύελλα" θα επιστρέψει από τη νέα σεζόν στο γήπεδο που έχει ζήσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιστορίας της.

Προπονητήριο
και περίπτερο…

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της Καλαμάτας αισιοδοξεί ότι εντός του καλοκαιριού θα προχωρήσουν σε σημαντικό βαθμό οι εργασίες για την κατασκευή προπονητηρίου στο χώρο που έχει δοθεί στην ομάδα από τον Δήμο στο παλιό γήπεδο του Παμμεσσηνιακού στην Αγία Τριάδα. Έστω και αν δεν έχει οριοθετηθεί απόλυτα ο χώρος που τελικά θα έχει στην διάθεση της η ομάδα, οι «μελανόλευκοι» ισχυρίζονται ότι εντός του καλοκαιριού θα πέσει το χώμα στο γήπεδο και θα γίνει η σπορά για τάπητα όπως και κάποιες άλλες εργασίες ακόμη.
Να τονίσουμε επίσης ότι η Καλαμάτα περιμένει και την τυπική έγκριση της παραχώρησης εντός περιπτέρου στην παραλία της πόλης, στο οποίο θα γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας το καλοκαίρι.

«Καμία κουβέντα
με τον Κούγια»

Όσον αφορά κάποια σενάρια που θέλουν τον ιδιοκτήτη της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια να έχει κάνει κρούση για την απόκτηση της Καλαμάτας, ο Γιώργος Ράλλης ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει καμιά επαφή: «Δεν έχει γίνει καμιά κουβέντα μεταξύ μας. Επειδή γνωριζόμαστε καλά, θεωρώ ότι αν υπήρχε ενδιαφέρον θα με έπαιρνε απευθείας τηλέφωνο για να μου το εκφράσει».

Ανοικτό για Γκόφα και παίκτες

Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ράλλης επανέλαβε ότι το θέμα του Γκόφα παραμένει ανοικτό και ότι θα αργήσει να ξεκαθαρίσει ακόμη, αφού οι «μελανόλευκοι» έχουν θέσει σε προτεραιότητα το γηπεδικό και την ανεύρεση οικονομικών πόρων. Τα ίδια λίγο πολύ ισχύουν και για τις επαφές με τους παίκτες, όπου πάντως επικρατεί η άποψη ότι θα πρέπει να γίνουν πάρα πολλές αλλαγές.