Τετάρτη, 04 Ιούνιος 2014 19:18

Ο Ερμής Κιβερίου νίκησε 2-1 στο 94' τη Σπάρτη και ανέβηκε αυτός στη Γ' εθνική!

Γράφτηκε από τον
Ο Ερμής Κιβερίου νίκησε 2-1 στο 94' τη Σπάρτη και ανέβηκε αυτός στη Γ' εθνική!

Φοβερό ματς έγινε στο γήπεδο του Αργους, όπου η Σπάρτη κρατούσε μέχρι το 94' τα χέρια της την άνοδο στην Γ' εθνική, όμως στο σημείο αυτό ο Ερμής πέτυχε το 2-1, πήρε τη νίκη και πανηγύρισε αυτός την άνοδο!


Το ματς παρακολούθησαν σχεδόν 2.000 θεατές (οι μισοί περίπου Σπαρτιάτες) και είδαν τους γηπεδούχους (που ήθελαν μόνο νίκη ενώ στους Λάκωνες έκανε και η ισοπαλία) να απειλούν πρώτοι καθώς είχαν δοκάρι με τον Καλυβόπουλο στο 16'. Στο 18' όμως ο Ερμής έμεινε με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φίλης.
Η Σπάρτη σιγά σιγά πήρε τα ηνία του αγώνα και στο τέλος του πρώτου μέρους έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για γκολ με τον Χοτζάι και τον Γκέρτσο.
Οι Λάκωνες μπήκαν στο β' μέρος αποφασισμένοι να πετύχουν ένα γκολ και το κατάφεραν στο 51'. Ο Χοτζάι εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Μοσχογιάννης με κεφαλιά διαμόρφωσε το 0-1 για την Σπάρτη, το οποίο πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους ανθρώπους της ομάδας της Λακωνίας και τους φιλάθλους της.
Ο Ερμής προσπάθησε να αντιδράσει και το ματς πήρε φωτιά στο 80' όταν ο Δημάκος βρήκε τον Μουζακιώτη και αυτός με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.
Η Σπάρτη είχε οπισθοχωρήσει πολύ και προσπάθησε απλά να παίξει με το χρόνο κάνοντας καθυστερήσεις ενώ στο 85' έμεινε και αυτή με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αράπογλου. Ο Ερμής προσπαθούσε να απειλήσει με συνεχόμενα γεμίσματα ενώ η Σπάρτη έπαιζε άμυνα.
Και φτάσαμε στο 94' όταν σε φάση διαρκείας στην περιοχή ο Βαβουλέτος με σουτ πέτυχε το γκολ που διαμόρφωσε το 2-1 και χάρισε στον Ερμή την άνοδο στην Γ' εθνική!