Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2021 15:51

Άρης: Αποστολή με Μήτρογλου εν όψει Αστέρα

Γράφτηκε από τον
Άρης: Αποστολή με Μήτρογλου εν όψει Αστέρα

Ο Κώστας Μήτρογλου συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη εν όψει του αγώνα (30/1, 17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα των εργομετρικών εξετάσεων του παίκτη σε συνδυασμό με την επιθυμία του Κώστα Μήτρογλου αλλά και την επιχείρηση ουσιαστικής ένταξής του στην ομάδα, οδήγησαν τον Άκη Μάντζιο στην απόφαση να τον συμπεριλάβει στην αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη για την αναμέτρηση (30/1, 17:15) με τον Αστέρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπολογίζεται για το βασικό σχήμα. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Matilla, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Εκτός αποστολής τέθηκε ο Ντάνιελ Μαντσίνι ο οποίος υποβάλλεται σε πρόγραμμα θεραπειών για να ξεπεράσει τη θλάση α’ βαθμού που υπέστη. Αυτό σημαίνει ότι η επιστροφή του Δημήτρη Μάνου στην κορυφή της επίθεσης είναι πιθανή. Γενικώς, ο Άκης Μάντζιος δεν προσανατολίζεται σε 11αδα με πολλές αλλαγές σε σχέση με αυτή που χρησιμοποίησε στον αγώνα με την ΑΕΛ.

Πηγή: gazzetta.gr