Τετάρτη, 03 Φεβρουάριος 2021 15:56

Υπέγραψε ο Καρέλης στον Παναιτωλικό

Γράφτηκε από τον

Στον Παναιτωλικό ο Νίκος Καρέλης. Ο σύλλογος του Αγρινίου ανακοίνωσε την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Παίκτης του Παναιτωλικού είναι και με τη... βούλα είναι ο Νίκος Καρέλης. Οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν την απόκτηση του 29χρονου επιθετικού που υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022.

"Ήρθα σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και ανυπομονώ να ξεκινήσω και εγώ να τη βοηθήσω", ανέφερε μεταξύ άλλων στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας του Τραϊανού Δέλλα.

Φέτος μέτρησε 11 συμμετοχές με την ολλανδική Ντεν Χάαγκ, με τον οποία υπέγραψε τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Καρέλης έχει παίξει και σε Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, Εργοτέλη, Άμκαρ, Γκενκ και Μπρέντφορντ.

Η ανακοίνωση:

"Η ομάδα μας ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή επιθετικού Νίκου Καρέλη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2022. Στη χώρα μας έχει αγωνιστεί με Εργοτέλη, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και εκτός Ελλάδας με Άμκαρ, Γκενκ, Μπρέντφορντ και Ντε Χάαγκ. Ο αριθμός της φανέλας του είναι το 16.

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Παναιτωλικού. Ήρθα σε μια πολύ καλή ομάδα που παίζει ποιοτικό ποδόσφαιρο και ανυπομονώ να ξεκινήσω και εγώ να τη βοηθήσω. Δεν θέλω να μιλήσω για προσωπικούς στόχους, παρά μόνο ότι θα προσπαθήσω από την πλευρά μου για το καλύτερο, ώστε ο Παναιτωλικός να ανέβει βαθμολογικά, γιατί ανήκει πιο ψηλά".

Πηγή: sport24.gr