Παρασκευή, 06 Ιούνιος 2014 08:35

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ομάδα νέων μέσω… Α' τοπικής

Γράφτηκε από τον

Σκέψη δημιουργίας ομάδας νέων υπάρχει στην "Μαύρη Θύελλα", όπως είχε τονίσει πρόσφατα στο «Notosport» ο αντιπρόεδρος της ομάδας Ακης Δάλλας. Το εγχείρημα ωστόσο δεν είναι εύκολο, για αυτό και στις τάξεις της Μεσσηνιακής ομάδας έχουν σκεφθεί το ενδεχόμενο συνεργασίας με ομάδα Α' τοπικής.


Σκοπός θα είναι να παίρνουν παιχνίδια στην Α' τοπική οι νεαροί παίκτες της Καλαμάτας που υπάρχουν σήμερα και αυτοί που πρόκειται να προστεθούν στο ρόστερ το επόμενο διάστημα για αυτό το λόγο. Στην ουσία θα υπάρχει μια νεανική ομάδα που θα συμμετέχει στην Α' τοπική όχι με στόχο τον πρωταθλητισμό αλλά το να "ψηθούν" οι νεαροί παίκτες και να ετοιμαστούν ώστε να μεταπηδήσουν αργότερα στην "Μαύρη Θύελλα".
Οι «μελανόλευκοι» έχουν έρθει σε επαφή με ομάδα Α' τοπικής και έχουν θέσει στο τραπέζι το παραπάνω σενάριο, χωρίς όμως να έχουν παρθεί ακόμη αποφάσεις. Πιθανότατα μέσα στον Ιουνίου θα φανεί αν τελικά προχωρήσει η "Μαύρη Θύελλα" στην παραπάνω κίνηση.

Σε αναμονή της επίσημης
ανακοίνωσης της συνέλευσης

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ομάδας θα πρέπει εντός των ημερών να ανακοινώσει και επίσημα την ημερομηνία διεξαγωγής της γενικής συνέλευσης της, κατά την οποία θα γίνουν εκλογές για νέα διοίκηση. Οι «μελανόλευκοι» πάντως προσανατολίζονται να κάνουν τη συνέλευση το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.
Να θυμίσουμε πως ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης έχει την διάθεση να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, όπως και όλα τα μέλη της διοίκησης. Το ζητούμενο είναι να βρεθούν νέοι άνθρωποι που θα μπουν στο διοικητικό σχήμα και θα το ενισχύσουν από όλες τις πλευρές και κυρίως οικονομικά....
Από το «μελανόλευκο» στρατόπεδο προκύπτει ότι υπάρχουν επαφές με κάποιους επιχειρηματίες που μπορούν να βοηθήσουν, χωρίς ωστόσο να υπάρχει ακόμη κάτι ουσιαστικό.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο να βγει κάποιος άλλος μπροστά για να πάρει τα ηνία της ομάδας, προς το παρών δεν φαίνεται αρκετά πιθανό. Τα σενάρια για ενδιαφέρον του Αλέξη Κούγια μάλλον δεν ευσταθούν αφού ούτε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής έχει δηλώσει κάτι τέτοιο, ενώ ο ομόλογος του της "Μαύρης Θύελλας" Γιώργος Ράλλης, με προχθεσινή δήλωση του στο «Notosport» ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάνει καμιά επαφή με τον Κούγια.
Οσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η διοίκηση θα θέσει σε προτεραιότητα το θέμα Καλαντζή με σκοπό να εξασφαλίσει την παραμονή του στην ομάδα για ένα ακόμη χρόνο. Οι επαφές με τους υπόλοιπους παίκτες θα καθυστερήσουν λίγο ακόμη, όπως και με τον τεχνικό της ομάδας Μίλτο Γκόφα...