Παρασκευή, 06 Ιούνιος 2014 20:49

«Μη δεχθείς να πάει η Καλαμάτα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού», λέει ο Μπιστικέας στο Γαϊτανάρο

Γράφτηκε από τον

Αντίθετος με το ενδεχόμενο μετακόμισης της "Μαύρης Θύελλας" στο γήπεδο του Μεσσηνιακού είναι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας Γιώργος Μπιστικέας.
Με δήλωση του μάλιστα καλεί τον επίτιμο πρόεδρος της Καλαμάτας Λυκούργο Γαϊτανάρο να μην επιτρέψει κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά η δήλωση του Μπιστικέα:
«Κύριε πρόεδρε. Είναι λυπηρό το σημερινό κατάντημα της θρυλικής και ιστορικής Μαύρης Θύελλας, δημιούργημα δικό σου και των παικτών με το γνωστό όνομα Πρόεδρος των Προέδρων όλων των εποχών του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πληροφορηθήκαμε ότι ο πρόεδρος κ. Ράλλης διαπραγματεύεται τη μεταφορά της ομάδας από το Εθνικό Στάδιο στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, τον οποίο υποστηρίζεις με τη δικαιολογία πως προσφέρει υπηρεσίες και διαθέτει χρήματα.
Το Στάδιο είναι έργο αποκλειστικά δικό σου και της Μαύρης Θύελλας και κακώς δεν το έβαλες στο όνομα της ομάδας. Και τώρα όμως δεν είναι αργά. Εχεις δικαίωμα να υποστηρίξεις τα δικαιώματα της ομάδας ώστε να σταματήσουν τα παζάρια και οι μυστικές συζητήσεις.
Τελειώνοντας, είναι αδιανόητο να σκεφτεί ο φίλαθλος ότι ενδέχεται η ομάδα Μαύρη Θύελλα να φιλοξενείται σε ξένο γήπεδο, ενώ έχει δικό της γήπεδο το οποίο γνωρίζουν και οι πέτρες. Δεν θα πρέπει ποτέ να δεχθείς εσύ, ο σκληρός Αρχιθύελλας αυτού του είδους τις αλλαγές οι οποίες ενδέχεται να είναι εις βάρος της θρυλικής και ιστορικής ομάδας μας. Περιμένουμε το ταχύτερο την αντίδρασή σου».