Τετάρτη, 11 Ιούνιος 2014 07:30

Μεγαλύτερες απαιτήσεις η νέα Γ' εθνική, η πιθανή σύνθεση του ομίλου της Καλαμάτας και η ανάγκη να δυναμώσει αν θέλει να χτυπήσει τίτλο

Γράφτηκε από τον

Τη σεζόν που μόλις τελείωσε η "Μαύρη Θύελλα" μέχρι ένα σημείο χτύπησε τον τίτλο και είχε σαφώς καλύτερη παρουσία στην Γ' εθνική, σε σχέση με τα δύο προηγούμενα χρόνια όπου είχε συμμετάσχει στο ίδιο πρωτάθλημα.


Ωστόσο, αυτό που θα πρέπει να έχουν καλά στο μυαλό τους οι άνθρωποι της "Μαύρης Θύελλας" εν όψει της νέας σεζόν είναι ότι του χρόνου το πρωτάθλημα θα έχει σαφώς μεγαλύτερες απαιτήσεις. Θα είναι σαφώς πιο δύσκολο.
Ουσιαστικά επιστρέφουμε σε μια… κανονική Γ' εθνική, μετά την φετινή μεταβατική περίοδο όπου το πρωτάθλημα ήταν λίγο πιο δύσκολο από την παλιά Δ' εθνική αλλά και πιο εύκολο από την παλιά Γ' εθνική.
Με τον υποβιβασμό των μισών ομάδων, ουσιαστικά οι πιο αδύνατοι σύλλογοι υποχώρησαν στα τοπικά πρωταθλήματα και έμειναν οι πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, οι οποίες του χρόνου θα συγκροτήσουν τους 4 (αντί για έξι που είχαμε φέτος) ομίλους της Γ' εθνικής.
Με λίγα λόγια του χρόνου δεν θα υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και η "Μαύρη Θύελλα" θα πρέπει να είναι αρκετά βελτιωμένη αν θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο.
Μην ξεχνάμε ότι στην προηγούμενη συμμετοχή της σε.. κανονική Γ' εθνική, τη σεζόν 2012-2013 πήρε την τελευταία θέση στον όμιλο των 12 ομάδων που συμμετείχε!
Τα παραπάνω ασφαλώς κάνουν πιο δύσκολο το έργο της διοίκησης που θα συγκροτηθεί στην συνέλευση που θα γίνει στο τέλος του μήνα.
Ο Ράλλης σκοπεύει να συνεχίσει και από τη στιγμή που δεν φαίνεται να υπάρχει άλλος για να θελήσει να βγει μπροστά, σκέφτεται από τώρα την επόμενη μέρα. Το βάρος όμως πέφτει στην ανεύρεση "συμπαικτών" που θα βοηθήσουν οικονομικά αλλά και στην λύση των γηπεδικών θεμάτων. Και στα δύο ωστόσο δεν υπάρχει κάποια ουσιαστικά εξέλιξη. Από την άλλη μεριά, ο πρόεδρος της ομάδας σκοπεύει να τρέξει τα αγωνιστικά θέματα (προπονητή, παίκτες) μετά την γενική συνέλευση, με εξαίρεση το θέμα Καλαντζή, το οποίο θα προσπαθήσει να τελειώσει άμεσα εξασφαλίζοντας το "ναι" του έμπειρου φορ και για την νέα χρονιά.

Ο πιθανός όμιλος της Καλαμάτας

Η νέα Γ' εθνική θα έχει 61 ομάδες που θα χωριστούν σε 4 ομίλους.
Σύμφωνα λοιπόν και από τα όσα αναφέρει ο Αθηναϊκός Τύπος, ο πιθανός όμιλος της Καλαμάτας (θα έχει 15 ομάδες) θα απαρτίζεται από τους παρακάτω συλλόγους:
Καλαμάτα, Ζακυνθιακός, Παναργειακός, Βάρδα, Παναρκαδικός, Δόξα Μανωλάδας, Αχαϊκή, Πανελευσινιακός, Μανδραϊκός, Κύμη, Βύζας Μεγάρων, Αστέρας Μαγούλας, Οπούντιος Μαρτίνου (ομάδα της Φθιώτιδας), ΠΑΟ Λουτρακίου, Ερμής Κιβερίου.