Τρίτη, 02 Μάρτιος 2021 14:32

Η Αγγλία θέλει περισσότερους αγώνες στο Euro 2020

Γράφτηκε από τον

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον επιβεβαίωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο, έχει προσφερθεί να φιλοξενήσει επιπλέον αγώνες Euro 2020 αυτό το καλοκαίρι.

Ο κορονοϊός εξακολουθεί να ταλανίζει τον πλανήτη και στην UEFA προβληματίζονται για τις χώρες που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες του Euro 2020. Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον επιβεβαίωσε ότι το Ηνωμένο Βασίλειο έχει προσφερθεί να φιλοξενήσει επιπλέον αγώνες, λέγοντας ότι οι συνομιλίες με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία συνεχίζονται.

Ως γνωστόν, τα παιχνίδια πρόκειται -βάσει πλάνου- να φιλοξενηθούν σε 12 χώρες, αλλά δεν αποκλείεται αυτό να μην συμβεί. Οι δυο ημιτελικοί και ο τελικός έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στο Γουέμπλεϊ.

Ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε στη "Sun" ότι η Βρετανία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει παραπάνω ματς, αναφέροντας τους εμβολιασμούς ως έναν βασικό λόγο για να συμβεί αυτό.

Το Euro 2020 έχει προγραμματιστεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου 2021 και για να εορταστούν τα 60α γενέθλια του τουρνουά, σε 12 πόλεις και συγκεκριμένα σε Αμστερνταμ, Μπακού, Μπιλμπάο, Βουκουρέστι, Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Δουβλίνο, Γλασκώβη, Λονδίνο, Μόναχο, Ρώμη και Αγία Πετρούπολη.

Πηγή: sport24.gr