Τρίτη, 02 Μάρτιος 2021 10:50

Βόλος: «Οφσάιντ το γκολ του Ολυμπιακού - Έφερε διαιτητή συμπατριώτη του Μαρτίνς ο Κλάτενμπεργκ»

Γράφτηκε από τον

Για αλλοίωση αποτελέσματος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και ανεξήγητη επιλογή διαιτητή από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο Βόλος.

Την οργή του για τη διαιτησία του αγώνα με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Βόλος. Με ανακοίνωσή της η ομάδα της Μαγνησίας τονίζει ότι το νικητήριο γκολ του Εμβιλά ήταν οφσάιντ.

Παράλληλα εκφράζει την απορία της για την επιλογή ρέφερι ίδιας εθνικότητας με τον προπονητή και δυο παίκτες του αντιπάλου.

Συγκεκριμένα αναφέρει η ΠΑΕ:

«Άλλη μια κακή διαιτησία σε βάρος της ομάδας μας, της στέρησε το θετικό αποτέλεσμα που δικαιούταν απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιά.

Κακός διαιτητής ο Πορτογάλος, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με λάθη σε όλο το 90λεπτο και με κορύφωση τη φάση του 80ου λεπτού όταν δίνει ανάποδο φάουλ σε βάρος μας από το οποίο και προέρχεται η φάση του δεύτερου γκολ για το οποίο ουδεμία αμφιβολία υπάρχει: Ήταν οφσάιντ!

Ειλικρινά απορούμε με την ενέργεια του κ. Κλάτενμπεργκ να φέρει ένα τέτοιας ποιότητας ξένο διαιτητή, και μάλιστα Πορτογάλο συμπατριώτη του Μαρτίνς, του Σα και του Σεμέδο. Βλέποντας τη διαιτησία του, είμαστε βέβαιοι ότι ένας άλλος, Έλληνας, δεν θα μπορούσε να τα πάει χειρότερα.

Δυστυχώς ο “νόμος του ισχυρού” εξακολουθεί να κυριαρχεί και να ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Πηγή: sport-fm.gr