Πέμπτη, 12 Ιούνιος 2014 18:48

"Αν ο ΠΑΟΚ αποτύχει θα φταίω μόνο εγώ..."

Γράφτηκε από τον

Οι πάντες γνωρίζουν ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει μάθει να μασάει τα λόγια του, αλλά αντίθετα δεν διστάζει να λέει ελεύθερα αυτό που σκέφτεται, αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Κάτι που δεν δίστασε να επαναλάβει και κατά την παρουσίασή του από τον ΠΑΟΚ, αναλαμβάνοντας και επίσημα την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο 61χρονος προπονητής ξεκαθάρισε με το «καλημέρα» ότι για οποιοδήποτε άσχημο αποτέλεσμα της ομάδας τη νέα σεζόν, δεν θα πρέπει να αναζητηθούν δικαιολογίες.

«Δεν μας φταίνε διαιτητές. Δεν μας φταίει η Αθήνα. Αυτά να τα ξεχάσετε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Αν δεν πάμε καλά θα φταίω εγώ», ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα στη συνέντευξη Τύπου.

Στο ξεκίνημα της παρουσίασης πήρε το λόγο ο Ζήσης Βρύζας, ο οποίος τόνισε ότι… «είμαι στην ευτυχή θέση να σας παρουσιάσω τον Αγγελο Αναστασιάδη. Ανοίγουμε καινούργια σελίδα και πρέπει να φανούμε άξιοι», ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε η τοποθέτηση του νέου τεχνικού του ΠΑΟΚ που είπε:

«Να σας χαιρετήσω όλους μετά από καιρό στα ίδια λημέρια, αναβαθμισμένα. Θέλω να ευχαριστήσω τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ για την τιμή που μου έκανε να με εμπιστευτεί την ομάδα και τον Ζήση Βρύζα που θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του και βέβαια τον κόσμο ο οποίος σε μεγάλο ποσοστό έδειξε εμπιστοσύνη σε εμένα. Πέρασαν δέκα χρόνια από την τελευταία φορά που ήμουν εδώ μπορεί και παραπάνω αλλά νιώθω σα να μην έφυγα ποτέ. Ελπίζω να μας βοηθήσει όλους η Παναγία να κάνουμε το όνειρο όλων των ανθρώπων, των φίλων της ομάδας, να το κάνουμε πραγματικότητα.

Η ευθύνη είναι μεγάλη και χρειάζεται συνεχής δουλειά. Εύχομαι να μας βοηθήσει ο Θεός. Δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαστε τον Μάϊο καλά. Ξέρω ότι έχετε πρόβλημα με εμένα, το γνωρίζω. Γνωρίζω και ποια είναι η δουλειά σας. Αλλά δυστυχώς για εσάς εμάς η δουλειά μας είναι αλλιώς. Πρέπει να δίνουμε σε εσάς αυτά που πρέπει για το καλό της ομάδας, όχι για το καλό το δικό μας. Εσείς θα παίρνεται αυτά που θα είναι για το καλό της ομάδας. Αν μπορούσαμε να σας δίνουμε συνέχεια να γράφεται δύο σελίδες θα ήταν καλό και για εσάς, αλλά δεν θα είναι καλό για την ομάδα. Δεν μπορώ να πάω ενάντια στα συμφέροντα της ομάδας. Εναντίον των συμφερόντων μου μπορεί να πάω, εναντίον του ΠΑΟΚ απαγορεύεται. Σας ευχαριστώ για την ταλαιπωρία που θα τραβήξουμε όλοι μαζί».

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR