Τετάρτη, 11 Ιούνιος 2014 20:32

ΠΑΜΙΣΟΣ: Στις 18 Ιουνίου η γενική συνέλευση που θα καθορίσει τις εξελίξεις

Γράφτηκε από τον

Σε… διακοπές βρίσκονται από την περασμένη Παρασκευή οι παίκτες του Παμίσου. Η σεζόν που ολοκληρώθηκε άφησε ανάμικτα συναισθήματα. Ικανοποίηση για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική και στενοχώρια για το γεγονός ότι δεν ήρθε η άνοδος στη Γ' εθνική, παρότι οι Νησιώτες ξεκίνησαν εντυπωσιακά στα μπαράζ.


Η ομάδα της Μεσσήνης θα λάβει λοιπόν μέρος και τη νέα σεζόν στη μεγάλη κατηγορία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου με σκοπό να κόψει ξανά πρώτη το νήμα.
Ο σχεδιασμός για το επόμενο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει μετά τη γενική συνέλευση που έχει οριστεί για την προσεχή Τετάρτη. Τα θέματα είναι διοικητικός, οικονομικός απολογισμός και εκλογές για νέα διοίκηση με δεδομένο ότι τελειώνει η θητεία της διοίκησης Πετρουλάκη. Ο τελευταίος είναι διατεθειμένος να συνεχίσει, όπως και αρκετά ακόμα μέλη από το απερχόμενο συμβούλιο.
Το ζητούμενο όμως είναι να βρεθούν και νέα πρόσωπα ώστε να συγκροτηθεί ισχυρό συμβούλιο που θα θέσει σε εφαρμογή το σχεδιασμό με πρώτο μέλημα το τεχνικό τιμ.
Οι Σπύρος Τσίκινης και Νίκος Γεωργακλής θα συναντηθούν με τους διοικούντες ώστε να ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνουν στον πάγκο και στη συνέχεια σειρά θα πάρουν οι παίκτες που οδήγησαν φέτος τον Πάμισο στην κατάκτηση του τίτλου.
Το πλάνο είναι να διατηρηθεί ο βασικός κορμός και να γίνουν ορισμένες ποιοτικές προσθήκες.