Τετάρτη, 11 Ιούνιος 2014 19:37

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Πέντε Μεσσήνιοι ρέφερι της Β' εθνικής στην Ερέτρια για τα σεμινάρια προεπιλογής

Γράφτηκε από τον

Ο Ηλίας Αλεξέας έκανε την αρχή, από Μεσσηνιακής πλευράς, καθώς συμμετείχε στο σεμινάριο για τους διαιτητές-βοηθούς διαιτητές-παρατηρητές Super League και εκπαιδευτές που έγινε στις 5-8 Ιουνίου.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες πήγε αρκετά καλά στα τεστ.
Αύριο Πέμπτη παίρνουν σειρά οι διαιτητές Β' εθνικής καθώς θα ξεκινήσει στο ξενοδοχείο Negroponte στην Ερέτρια το σεμινάριο για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές Football League, το οποίο θα ολοκληρωθεί μεθαύριο Παρασκευή.
Από Μεσσηνιακής πλευράς θα συμμετέχουν ο διαιτητής Γιώργος Μπλάνας και οι βοηθοί διαιτητές Λάμιας, Σερεμέτης, Κυριακόπουλος και η Αθανασοπούλου.

Τα επόμενα σεμινάρια

Το σεμινάριο για τους διαιτητές 3ης κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί στις 15.06.2014.  Από την Μεσσηνία θα συμμετέχουν οι διαιτητές Δημήτρης Νίκας, Κώστας Ψηλοπαναγιώτης, Δημήτρης Γιαννόπουλος και Ηλίας Νικολόπουλος
Το σεμινάριο για τους βοηθούς διαιτητές 3ης κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί στις 16.06.2014. Από τη Μεσσηνία θα συμμετέχει ο βοηθός διαιτητής Κώστας Αδαμόπουλος
Το σεμινάριο για τους  διαιτητές 4ης  κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί στις17.06.2014. Από την Μεσσηνία θα συμμετέχουν οι Τουρλομούσης, Γκούμας, Καραπιπέρης.
Το σεμινάρια για τους παρατηρητές Football League και τους εκπαιδευτές θα πραγματοποιηθεί στις 18-19.06.2014 και για τους παρατηρητές 3ης κατηγορίας  στις 21.06.2014. Από τη Μεσσηνία θα συμμετέχουν οι Παναγιώτης Μανωλόπουλος Χρήστος Κότσαρης και Αλέκος Μιχαλακέας.
Το σεμινάριο για τους παρατηρητές 4ης κατηγορίας και τους εκπαιδευτές, καθώς επίσης τους νέους παρατηρητές θα πραγματοποιηθεί στις 22.06.2014 και από την Μεσσηνία θα συμμετέχει ο Νίκος Χρονόπουλος.