Πέμπτη, 12 Ιούνιος 2014 19:09

Eπιμένει για Καπέλ και τσεκάρει Ελαμπντελαουί ο Ολυμπιακός

Γράφτηκε από τον

Διατεθειμένος να κυνηγήσει την απόκτηση του Ντιέγκο Καπέλ φέρεται ότι είναι ο Ολυμπιακός και γι' αυτό επανήλθε με βελτιωμένη προσφορά στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Record», οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την πρότασή τους στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ και πλέον περιμένουν την απάντηση των Πορτογάλων.

Ο 26χρονος μέσος, πάντως, βρίσκεται και στο στόχαστρο της Στόουκ Σίτι, η οποία, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα του πορτογαλικού Τύπου, είναι έτοιμη να προσφέρει 4,7 εκατομμύρια.

Η Σπόρτινγκ, βέβαια, έχει κοστολογήσει τον Ισπανό χαφ στα επτά εκατομμύρια ευρώ, πλην όμως πολύ δύσκολα θα αρνηθεί πρόταση που θα ξεπερνά έστω και για λίγο τα πέντε.

Θυμίζουμε ότι ο Καπέλ αποτελεί προσωπική επιλογή του Μίτσελ, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από την κοινή παρουσία τους στη Σεβίλλη.

Εξάλλου, στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Νορβηγός δεξιός αμυντικός Ομάρ Ελαμπντελαουί, σύμφωνα με δημοσιεύματα του νορβηγικού Τύπου.

Ο 22χρονος, μαροκινής καταγωγής, αλλά με νορβηγικό διαβατήριο, θεωρείται παίκτης «γραμμής», αφού μπορεί να καλύψει όλη τη δεξιά πτέρυγα, από την άμυνα έως την επίθεση.

Πέρσι αγωνιζόταν στην Μπράουνσβαϊγκ, αλλά ο υποβιβασμός της γερμανικής ομάδας είχε ως συνέπεια να μείνει και ο ίδιος ελεύθερος και να αναζητά πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» καλοβλέπουν την περίπτωση του Ελαμπντελαουί, ως εναλλακτική λύση του Σαλίνο στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Να σημειωθεί ότι ο 22χρονος ακραίος έχει φορέσει επτά φορές τη φανέλα της Εθνικής Νορβηγίας.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR