Δευτέρα, 16 Ιούνιος 2014 21:17

Συνεχίζει στο Δώριο ο Γιάννης Αντωνόπουλος

Γράφτηκε από τον

Με τον Γιάννη Αντωνόπουλο στο πόστο του προπονητή θα πορευτεί και τη νέα αγωνιστική περίοδο το Δώριο.


Ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Αλεξάκης είχε συνάντηση το βράδυ του Σαββάτου με τον κ. Αντωνόπουλο και μετά από συζήτηση που είχαν αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και την ερχόμενη περίοδο. Ετσι ο κ. Αντωνόπουλος θα καθίσει στον πάγκο του Δωρίου για 2η συνεχόμενη χρονιά.
Μετά την παραπάνω κίνηση, διοίκηση και προπονητής ξεκίνησαν το σχεδιασμό για την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό στόχος είναι να παραμείνει στην ομάδα ο βασικός κορμός παικτών και από εκεί και πέρα να γίνουν κάποιες κινήσεις ενίσχυσης σε θέσεις που έχει ανάγκη. Πέρα από τη μεταγραφική ενίσχυση η ομάδα θα στηριχθεί και σε νεαρούς παίκτες οι οποίοι προέρχονται από τα τμήματα υποδομής.
Στο κομμάτι της ενίσχυσης θα γίνει προσπάθεια να αποκτηθούν 4-5 παίκτες, εκ των οποίων οι 3 να είναι καλές περιπτώσεις. Μάλιστα έχουν αρχίσει και οι σχετικές επαφές με τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους.
Σχετικά με τους νεαρούς, θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι Ιπποκράτης Δήμας, Αρμελίντο Γκιάτα, Κώστας Παπαδόπουλος, ενώ θα προωθηθούν από την παιδική ομάδα, ο Αρις Λιόγας και κάποια άλλα παιδιά, καθώς οι άνθρωποι του Δωρίου, έχουν αρχίσει τα τελευταία χρόνια την αξιοποίηση των νεαρών παιδιών που προέρχονται από τις ομάδες της ακαδημίας. Για τον 15χρονο τερματοφύλακα Ιπποκράτης Δήμας, η διοίκηση του Δωρίου έχει δεχτεί προτάσεις από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας που επιθυμούν να τον εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους. Αν μείνει στην ομάδα θα πάρει ευκαιρίες από τον κ. Αντωνόπουλο, κάτι που έγινε και την αγωνιστική σεζόν που τελείωσε, όπου αγωνίστηκε σε κάποια  παιχνίδια κυπέλλου και πρωταθλήματος.
Ο στόχος της ομάδας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά είναι να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία με αυτή της σεζόν που πέρασε και να μπορέσει να φτάσει σε άνετη παραμονή στην κατηγορία.