Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 12:52

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ «Δεν είναι σωστό να τα ισοπεδώνουμε όλα…»

Γράφτηκε από τον

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τόνισε με δήλωσή του στο Facebook πως οι παίκτες της Εθνικής έδωσαν το 100% κόντρα στην Κολομβία και ζήτησε από τον κόσμο να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας.
«Ο πρώτος αγώνας δεν πήγε όπως περιμέναμε. Όμως αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα γιατί προσπαθήσαμε 100%. Το παιχνίδι δυστυχώς πήγε στραβά απο την αρχή. Τώρα κρατάμε μόνο τα θετικά και κοιτάμε να βελτιώσουμε τα λάθη μας που μας στοίχισαν", έγραψε αρχικά στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο σέντερ μπακ της Μπορούσια Ντόρτμουντ, και συμπλήρωσε:


Ο κόσμος θα πρέπει να γνωρίζει οτι εμείς πρώτοι αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Σε αυτή τη χώρα δεν είναι σωστό να τα ισοπεδώνουμε πάντα, όλα, ειδικά όταν βρισκόμαστε στην αρχή μιας σημαντικής προσπάθειας.
Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε προσπάθειά του από το ματς της πρεμιέρας απέναντι στον Κουαδράδο.
Στα επόμενα δύο παιχνίδια θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο γιατί στόχος μας παραμένει η πρόκριση. Εμείς, οι παίκτες το πιστεύουμε και ευελπιστούμε, όπως είμαστε εμείς ενωμένοι να είστε κι εσείς ενωμένοι μαζί μας".
Σημειώνεται πως ο δεύτερος και πολύ κρίσιμος αγώνας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα τελικά του Μουντιάλ θα διεξαχθεί μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης με αντίπαλο την Ιαπωνία στην "Αρένα ντας Ντούνας" του Νατάλ.