Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 12:55

Οι «Bulldogs» διαφωνούν με το σχέδιο Ράλλη - Κούγια

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων- Οπαδών Καλαμάτας «Bulldogs με ανακοίνωση του εκφράζει κατηγορηματικά την διαφωνία του για το σχέδιο του Ράλλη και τον Κούγια, σύμφωνα με το οποίο η Καλαμάτα θα πάει στην Β' εθνική με το ΑΦΜ της Παναχαϊκής.


Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Νομίζουμε ότι ήρθε η ώρα να τοποθετηθούμε και εμείς σχετικά με τα σενάρια που θέλουν την εμπλοκή του κ. Κούγια στην ομάδας μας. Τα δημοσιεύματα εφημερίδων καθώς και διαδικτυακών μέσων κάνουν λόγο για μεταφορά του ΑΦΜ της Παναχαϊκής στην πόλη μας και την συμμετοχή της "Μαύρης Θύελλας" στην Football League.
Ο κ. Ράλλης έκανε μεγάλο λάθος και μόνο που μπήκε στην διαδικασία να συζητήσει μια τέτοια πρόταση. Διαβάζουμε για όρους που έβαλε σχετικά με το έμβλημα και τα χρώματα της "νέας ομάδας" και πραγματικά μας δημιουργεί την αίσθηση πως είναι επικίνδυνος για το μέλλον   της ομάδας μας!
Οι διοικούντες να μάθουν λοιπόν ότι οι οπαδοί και ο φίλαθλος κόσμος της Καλαμάτας έχουν μεγάλη υπερηφάνεια και το έχουν δείξει την πορεία τους όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς σεβόμαστε την ιστορία των ομάδων και θέλουμε τα παιχνίδια και οι άνοδοι να κερδίζονται στο γήπεδο. Δεν μπορεί κανένας να αλλοιώσει ιστορία 47 χρόνων μόνο και μόνο για να κερδίσει μια κατηγορία. Όποιος νιώθει ότι δεν μπορεί ή απέτυχε δεν είναι κακό να το πει και να κάνει πίσω, χωρίς να καταστρέφει ότι έχει δημιουργήσει και βρήκε έτοιμο. Αυτό ισχύει και για τον κ. Ράλλη και για τον κ. Κούγια.
ΥΓ. Εμείς δεν θα γίνουμε ποτέ αυτό που κράζουμε, απορροφήσεις και συγχωνεύσεις αλλού!
ΥΓ2: Η ζωή μας Μαύρη η ψυχή μας Θύελλα»!