Τρίτη, 17 Ιούνιος 2014 19:11

Φιλικά ματς στην Τρίπολη έπαιξε η ακαδημία του Παμίσου

Γράφτηκε από τον
Φιλικά ματς στην Τρίπολη έπαιξε η ακαδημία του Παμίσου

Η Ακαδημία του Πάμισου ταξίδεψε την περασμένη Κυριακή στην Τρίπολη, αποτελούμενη από 60 περίπου νεαρούς ποδοσφαιριστές των κατηγοριών προτζούνιορ, τζούνιορ και προπαιδικό.


Εκεί οι παίκτες του Παμίσου, συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους Παναγιώτη Μπιζίμη, Βασίλη Αλεβίζο, παράγοντες της ομάδας και περίπου 30 γονείς, έπαιξαν φιλικά ματς με αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες ακαδημιών της Αρκαδικής πρωτεύουσας (με υπεύθυνους τους Τάκη Ρουμελιώτη, Κώστα Καλογιαννίδη και Γιώργο Τζήλο).
Στόχοι της συγκεκριμένης δράσης ήταν η απόκτηση εμπειριών για αυτό και δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε όλα τα παιδιά
Επίσης στόχος ήταν η αλλαγής παραστάσεων (εκδρομή - επίσκεψη με πλούσια και ποικίλα ερεθίσματα) καθώς και η γνωριμία με συνομήλικους με κοινές ανησυχίες και γιατί όχι η απόκτηση και άλλων φίλων.
Οι «πράσινοι» λοιπόν θεωρούν ότι επιτεύχθηκαν όλα τα παραπάνω και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι.
Η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου της Μεσσήνης αναφέρει:
«Οι νέοι μας άφησαν άριστες εντυπώσεις και η συμπεριφορά τους ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα (Μετάβαση-χαμόγελο, καταννόηση, μέσα στο γήπεδο, αγωνιστηκότητα, πάθος, δώσιμο χεριού και έξω από το γήπεδο φίλαθλο πνεύμα, ευπρέπεια, ευγένεια, επιστροφη, πειθαρχία, σεβασμός),κάνοντας περήφανους τους συνοδούς και εκπαιδευτές τους και αποτελώντας την καλύτερη διαφήμιση για την πόλη μας και τους ανθρώπους της.
Τέλος θα ήταν παραλειψή μας, να μην εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους (Διοίκηση-Νέους Ποδοσφαιριστές και Φίλους) της Ακαδημίας της Τρίπολης,για την άψογη και ζεστή φιλοξενία τους  σε όλα τα επίπεδα. Κλείνουμε με την υπόσχεση να ανταποδώσουμε σύντομα μια επάξια φιλοξενία στη όμορφη Μεσσήνη μας. Σας ευχαριστούμε όλους».