Δευτέρα, 29 Μάρτιος 2021 17:25

Παναθηναϊκός: Πλήρης φάκελος για την ελληνική κι ευρωπαϊκή αδειοδότηση

Γράφτηκε από τον

Δύο μέρες πριν από τη λήξη της υποβολής όλων των δικαιολογητικών για την αδειοδότηση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ πληρέστατο φάκελο για την ελληνική και την ευρωπαϊκή αδειοδότηση.

Το καθεστώς απόλυτης... ανασφάλειας που έζησε ο Παναθηναϊκός τέτοιες μέρες πριν από τρία χρόνια, όσον αφορά την αδειοδότησή του (με κίνδυνο ακόμη και της παραμονής του στη Super League), μπήκε πλέον για τα καλά στο "χρονοντούλαπο" της ιστορίας.

Οι "πράσινοι" επιβεβαίωσαν πως έχουν επανέλθει πλήρως σε πολύ καλύτερα οικονομικά μονοπάτια, τελειώνοντας με τον τρόπο που έπρεπε και στο χρόνο που έπρεπε το θέμα της άδειάς τους.

Δύο μέρες πριν από τη λήξη της υποβολής όλων των δικαιολογητικών απ’ τις ομάδες της Super League Interwetten για την αδειοδότηση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ο Παναθηναϊκός κατέθεσε στην αρμόδια επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ το σχετικό φάκελο της "πράσινης" ΠΑΕ για την ελληνική και την ευρωπαϊκή αδειοδότηση της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2021/22).

Ο φάκελος του Παναθηναϊκού είναι πλήρης σε απόλυτο βαθμό κι ως εκ τούτου δεν τίθεται το παραμικρό θέμα ως προς τη συμμετοχή και την παρουσία του συλλόγου σε όλες τις εγχώριες κι ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εφόσον εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό "εισιτήριο" μέσω των ελληνικών playoffs.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει άρτιο φάκελο στην επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, γεγονός που αποδεικνύει ξεκάθαρα πλέον ότι ο σύλλογος έχει μπει σε πλήρη οικονομική "κανονικότητα" και δεν τίθεται κανένα θέμα βιωσιμότητάς του.

Πηγή: sport24.gr