Τετάρτη, 18 Ιούνιος 2014 19:05

Φετφατζίδης: "Για νέα αρχή με Ιαπωνία"

Γράφτηκε από τον

Η ήττα από την Κολομβία ανήκει στο παρελθόν και η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει το ματς της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην Ιαπωνία σαν να ξεκινάει τώρα το Μουντιάλ.

Αυτό τόνισε ο Γιάννης Φετφατζίδης, που επεσήμανε πως οι Έλληνες διεθνείς έχουν ξεπεράσει το σοκ της πρεμιέρας και πως πλέον άπαντες είναι καλά και αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με την ομάδα της Ασίας.

Ο μεσοεπιθετικός της Τζένοα, ο οποίος διεκδικεί θέση στην αρχική 11άδα, τόνισε πως η πίστη για πρόκριση στην επόμενη φάση παραμένει, αφού με νίκη επί της Ιαπωνίας θα έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες.

Σχολιάζοντας την Ιαπωνία, ο Φετφατζίδης δήλωσε στο επίσημο κανάλι της Εθνικής στο Youtube: «Δεν είναι πολύ ψηλή ομάδα, έχει ταχύτητα και νομίζω πως ξέρουμε τι πρέπει να προσέξουμε».

Για την ψυχολογία της Εθνικής μετά την ήττα της Κολομβίας, είπε: «Δεν ήμασταν στα καλύτερά μας μετά την ήττα, πλέον όμως είμαστε καλά και την έχουμε ξεπεράσει».

«Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη με την Ιαπωνία που θα μας δώσει ελπίδες πρόκρισης. Πάμε για νίκη και αντιμετωπίζουμε το ματς σαν να ξεκινάμε το τουρνουά με Ιαπωνία», επεσήμανε μεταξύ άλλων για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR