Τετάρτη, 18 Ιούνιος 2014 19:25

"Θερμό" επεισόδιο Μανιάτη - Τζαβέλα, άνω κάτω η Εθνική!

Γράφτηκε από τον

Δεν πέρασαν παρά ελάχιστες ώρες από τη στιγμή που Φερνάντο Σάντος και Γιώργος Καραγκούνης ζήτησαν από τους παίκτες της Εθνικής να είναι μια γροθιά, ενόψει του παιχνιδιού με την Ιαπωνία και αποδείχθηκε ότι τα λόγια τους δεν… έπιασαν και τόσο τόπο.

Κάτι που φάνηκε στο θερμό επεισόδιο που είχαν κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Γιάννης Μανιάτης με τον Γιώργο Τζαβέλλα, οι οποίοι θα έρχονταν στα χέρια αν δεν έμπαιναν στη μέση οι ψυχραιμότεροι.

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια μιας άσκησης, όπου ο Τζαβέλλας έπρεπε να βγάζει σέντρες προς τον Μανιάτη, χωρίς όμως αυτές να είναι καλές.

Μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες, ο μέσος του Ολυμπιακού γύρισε προς τον μεσοαμυντικό του ΠΑΟΚ και του ζήτησε να είναι περισσότερο συγκεντρωμένος, η απάντηση ήταν υβριστική και τότε ο Μανιάτης είπε… «τι λες ρε, εδώ δεν είναι ΠΑΟΚ».

Οι δυο τους κινήθηκαν απειλητικά ο ένας προς τον άλλο, πλην όμως τα χειρότερα αποφεύχθηκαν με την παρέμβαση του Καραγκούνη και του Κονέ που μπήκαν στη μέση.

Τα πνεύματα, όμως, δεν ηρέμησαν, αφού δόθηκε συνέχεια και στο ξενοδοχείο, με τον Τζαβέλλα να ζητάει την παρέμβαση του Σάντος, τον Πορτογάλο να απαντάει ότι τέτοια πράγματα γίνονται στις προπονήσεις και τον 27χρονο μεσοαμυντικό να κλείνει μέχρι και εισιτήρια για να φύγει από την Βραζιλία, κάτι που τελικά δεν θα κάνει, αφού τον έπεισαν οι πιο ψύχραιμοι.

Και, φυσικά, είναι προφανές ότι το κλίμα στην Εθνική έχει διαταραχθεί, αλλά και ότι τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της ντροπής ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για το Κύπελλο (με τους δύο διεθνείς να είναι ανάμεσα στους πρωταγωνιστές των επεισοδίων) δεν έχουν ξεχαστεί, αλλά αποδεικνύεται ότι όλες οι κινήσεις που έγιναν από τότε και μετά ήταν για το «κουκούλωμα» της έντασης και όχι για να λυθεί το πρόβλημα.

 

ΠΗΓΗ: A-SPORTS.GR