Τετάρτη, 18 Ιούνιος 2014 21:02

Την Τετάρτη βγάζει νέα διοίκηση ο Πάμισος που ακόμη ελπίζει σε άνοδο στην Γ' εθνική

Γράφτηκε από τον

Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας Πάμισος έχασε την άνοδο στην Γ' εθνική στα μπαράζ, ωστόσο η ομάδα της Μεσσήνης είναι μια από αυτές που ευελπιστούν σε κατάργηση της αναδιάρθρωσης και άνοδο περισσότερων ομάδων στην Γ' εθνική.


Είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ των «πράσινων», οι οποίοι όμως δικαιούνται να ελπίζουν.
Χθες είχαμε την πρώτη γενική συνέλευση του Παμίσου, όπου η διοίκηση υπέβαλλε την παραίτηση της καθώς έληξε η θητεία της.
Το ραντεβού για την ανάδειξη νέας διοίκησης ορίστηκε για την Τετάρτη στις 8.30 μ.μ. στο καφέ Ιdeal στην πλατεία της Μεσσήνης. Και αυτό για να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή αλλά και να δοθεί επιπλέον χρόνος σε όσους έχουν διάθεση να ασχοληθούν με την ομάδα.
Πάντως οι πρώτες ενδείξεις λένε ότι ο Πάμισος δεν θα χάσει στελέχη, αλλά αντίθετα θα προστεθούν νέα μέλη και η ομάδα θα βγει ενισχυμένη διοικητικά.

«Στόχος το πρωτάθλημα»

Ο πρέοδρος του Παμίσου Γιώργος Πετρουλάκης σε δηλώσεις του στο «Notosport» ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην φετινή πετυχημένη χρονιά. Τόνισε ότι η νέα διοίκηση που θα προκύψει θα θέσει στόχο το πρωτάθλημα και την άνοδο ενώ αναφέρθηκε και στις πιθανότητες που εξακολουθούν να υπάρχουν για άνοδο στην Γ' εθνική.
Αναλυτικά ο Πετρουλάκης τόνισε:
«Με τη λήξη της θητείας της παρούσας διοίκησης θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους στενούς μου συνεργάτες Νίκο Δρακόπουλο, Τάκη Φιλόπουλο, Γιώργο Βλαχάκη, Παναγιώτη Τσέρτο, Νίκο Καρελά, Νίκο Γιαννόπουλο, Αλέκο Δημητρακόπουλο και τους διοικούντες της ακαδημίας με προεδρεύοντα τον Γιώργο Καπερώνη για την θαυμάσια δουλειά που επιτέλεσαν στα τμήματα υποδομής.
Επίσης το τεχνικό επιτελείο των Σπύρου Τσίκινη και Νίκου Γεωργακλή καθώς, την ψυχή της ομάδας, τον έφορο Ηλία Αποστολόπουλο και πάνω από όλα τους πανάξιους ποδοσφαιριστές που έφεραν την ομάδα μέσα από δύσκολες συνθήκες στην κορυφή του πρωταθλήματος.
Μας γέμισαν όλους με υπερηφάνεια και μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας. Τελειώνοντας ευχαριστώ τους απλούς, επώνυμους και ανώνυμους φιλάθλους της ομάδας καθώς και τους μεγάλους χορηγούς μας, που χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πραγματοποιήσει την θαυμαστή και άκρως πετυχημένη χρονιά.
Στη γενική συνέλευση της Δευτέρας, είτε βρίσκονται στην προεδρία είτε σε οποιοδήποτε διοικητικό σχήμα υπάρξει, η ομάδα θα στηθεί με μοναδικό στόχο τον πρωταθλητισμό και την άνοδο στην Γ' εθνική.  Αν και ακόμη θεωρούμε ότι 100% δεν έχει αποφασιστεί ακόμη από τα αρμόδια όργανα το που θα αγωνιζόμαστε».